Back to top

DAC-Zsolna: szurkolói információk

Publikálva: 2017, augusztus 19 - 12:57
Minden fontos tudnivaló a vasárnapi mérkőzéssel kapcsolatban.

A holnapi találkozó alkalmával a MOL Aréna bejáratánál lesz elhelyezve az ún. Miss sátor, ahol regisztrálni lehet a Fortuna Liga szépségversenyébe. Minden olyan hölgyet várunk, aki szereti a labdarúgást és klubunk sárga-kék színeit.

A büféink kínálatában újdonságként megjelenik a szűzszőlőből készült idei újbor (murci), a helembai borászat terméke. Az ínyencség ára 1,99 euro / 3 deciliter.

A hivatalos DAC-FANSHOP a DAC-Zsolna mérkőzés alkalmával is nyitva tart majd. Szeretettel várjuk a szurkolókat a C tribün alatti sátorban, a MOL Aréna bejáratánál.

Szintén a forgóajtóknál találják az ingyenes, színes meccsfüzet (Híradó) legújabb kiadványát is, melyben megtalálják a 2017/18-as hivatalos csapatképet, és újabb két játékos fotójával folytatjuk a gyűjtői albumot is.

A mérkőzés után tűzijátékra kerül sor, a városi Szent István napi ünnepség záróműsoraként. Kezdés kb. 20:30 órakor a stadion mögötti vásártéren.

BELÉPTETÉS ÉS BIZTONSÁG

A mérkőzést az 1/2014 számú a sportrendezvényekről szóló törvény értelmében a szervező különleges rendszerű sporteseménynek nyilvánította. Annak ellenére, hogy a mérkőzés nem lett rizikós sporteseménynek minősítve, a mérkőzés előtt és alatt szigorú biztonsági intézkedések lesznek foganatosítva úgy a szervező, mint a rendőrség részéről.

A hazai szurkolók számára a C1 - C5 (északi tribün) és a B1 - B4 (keleti tribün) szektorok állnak rendelkezésre, a tolókocsis drukkerek pedig a BC szektor alatt kapnak helyet.

A mérkőzésen külön szektor kerül kijelölésre a vendégcsapat szurkolói számára, amely az öreg fő tribün bal oldalában kap helyet, és el lesz választva a hazai szurkolók szektorától. A vendégszurkolók belépése a hazai drukkerektől elválasztva történik, méghozzá a Sport utcáról nyíló belépő folyosón keresztül, a vendégszektor mögött. A vendégdrukkerek érkezését a rendőrség biztosítja.

A Sport utca azon szakasza, mely az Észak 2 lakótelep fele visz, a Mező utca és a Gyurcsó utca kereszteződésében található körforgalomig kb. 17.30 órától (a vendégszurkolók érkezésétől függően) lezárásra kerül a motoros és gyalogos forgalom számára egyaránt. A Vásártérre való behajtás csak a közelben található parkolók megteléséig lesz lehetséges, ezt követően szintén lezárásra kerül a motoros forgalom előtt.

Azt javasoljuk szurkolóinknak, hogy a stadiont a Piactér és Szent István tér felől közelítsék meg.

A stadionba való belépés előtt személyi ellenőrzésekre kerül sor. A stadionba való bejutás csak forgókapukon keresztül lehetséges, amelyek a B és a C lelátó sarkán találhatóak. Belépéskor a szurkoló a színes felével odatartja belépőjét a QR kódleolvasóhoz, amivel aktiválódik a forgókapu, és egy személy bemehet.

Bérletes szurkolóinknak a belépés felgyorsítása érdekében javasoljuk a C1-es szektornál kijelölt bejárat használatát.

A személyes ellenőrzés miatt a női szurkolók számára külön forgóajtó áll rendelkezésre.

Megkérjük a szurkolókat, hogy időben érkezzenek a mérkőzésre, mert a biztonsági előírások betartása több időt vesznek igénybe, mint általában. A stadion kapui egy és fél órával a kezdés előtt, 17:00-kor nyílnak. A DAC Aréna 2-es és 3-as számú jegypénztárai (a forgóajtóknál) lesznek megnyitva a hazai szurkolók részére, 13:00 órától.

A mérkőzésre érkező szurkolóknak forgalomkorlátozással is számolniuk kell a Fő utca és a Galántai út metszéspontjában lévő körforgalom átépítése miatt, illetve ezúttal a Szent István napi ünnepség rendezvényei végett is.

A stadionba vezető belépési pontokon a szervező szolgálat minden meghatalmazása kihasználásra kerül, méghozzá az ide vonatkozó törvény és a szervező szolgálat elvárt kötelességei betartásának alapján. Azok a személyek, akik láthatólag alkohol vagy egyéb szerek befolyása alatt állnak, nem lesznek beengedve a stadionba; ugyanez azokra is érvényes, akiknél az előbb említett anyagokat találnak a szervezők. Minden transzparens és zászló is ellenőrzésre kerül, amelyek nem lehetnek szilárd rúdon, és amelyek esetlegesen fegyverként használhatók. Abban az esetben, ha az említett tárgyak gyalázó, gúnyolódó szavakat, illetve olyan képeket tartalmaznak, amelyek alkalmasak a köznyugalom megzavarására, elkobzásra kerülnek, és a tulajdonosaikat nem engedik be a stadionba. A stadion egyes szektorai átjárhatatlanok, melyek kapuval lesznek elválasztva, és a szervező szolgálat megfigyelése alatt állnak majd. A belépők egyszer használatosak lesznek, ami azt jelenti, hogy a stadionba való belépés után már nem lesz lehetséges elhagyni azt, majd ismét visszatérni. Az egész mérkőzés során minden nézőnek magánál kell tartania az érvényes belépőjét, és a találkozó során felmutatnia azt a szervező szolgálat felszólítására.

Figyelmeztetjük szurkolóinkat, hogy bármilyen tárgyak bedobálása a pályára szigorúan tilos. Ennek megszegése szabálysértésnek minősül, amely a stadionból való kizárást von magával. Az egész stadiont és az egyes szektorokat kamerarendszer figyeli majd. Minden kamera által rögzített incidens azonnali kiértékelésre és elrendezésre kerül a szervező szolgálat és a rendőrség által. Rendbontás esetén a biztonsági egységek azonnali beavatkozása következik.

CASHLESS RENDSZER A BÜFÉKBEN

A MOL Aréna büféiben csak az ún. Cashless kártyával lehetséges fizetni. A Cashless (készpénznélküli) rendszer a feltöltőkártyák elve alapján működik, helyettesítve a készpénzes fizetést. A Cashless kártya eladása és feltöltése a belépőjegyek értékesítésével egyidejűleg zajlik a MOL Aréna jegypénztáraiban, illetve a feltöltő automatákban.

Forrás: fcdac.sk

Ezt már olvasta?

Címkék: DAC
Cookies