Back to top

DAC-Zólyombrézó: Biztonsági intézkedések

Publikálva: 2016, április 22 - 10:46
A szombati DAC-Zólyombrézó bajnoki mérkőzéssel kapcsolatos intézkedésekről klubunk biztonsági menedzsere, Herdics Zoltán informálta az fcdac.sk-t.

2016. április 23-án 19.00 órától a Fortuna liga 2015/16-os idény 29. fordulójában hazai pályán a ŽP Šport Podbrezová együttesét látjuk vendégül. Ez lesz az utolsó bajnoki a DAC-stadionban.

A mérkőzést az 1/2014 számú a sportrendezvényekről szóló törvény értelmében a szervező különleges rendszerű sporteseménynek nyilvánította. Annak ellenére, hogy a mérkőzés nem lett rizikós sporteseménynek minősítve, a mérkőzés előtt és alatt szigorú biztonsági intézkedések lesznek foganatosítva úgy a szervező, mint a rendőrség részéről.

A vendégcsapat nem igényelt belépőjegyeket szurkolói részére. A hazai szurkolóknak a két fedett, valamint az eredményjelző felöli tribün is meg lesz nyitva: az A1, A2 szektor (nagy lelátó), a B1, B2 szektor (keleti lelátó), valamint a D1, D2, D3 és D4 szektor (déli lelátó az eredményjelző oldalán). A stadion kapui és a jegypénztárak két és fél órával a mérkőzés kezdete előtt (16.30) lesznek megnyitva a nézők számára.

A hazai szurkolóknak három beléptető kapu kerül megnyitásra: kettő a stadion Sport utca felöli oldalán (1-es és 3-as számú kapuk), egy pedig a stadion keleti oldalán a B szektor műfüves pálya felöli részén (6-os számú kapu). A 3-as számú kapu a bérleteseknek és a VIP belépőkkel rendelkezőknek lesz megnyitva. A Sport utca felől az 1-es számú kapunál lesz pénztár nyitva, a keleti lelátó mögött pedig a 6-os számú kapunál.

Megkérjük a látogatókat, hogy a nagy érdeklődés és az esetleges kellemetlenségek elkerülése miatt használják ki az elővétel lehetőségét és még a mérkőzés előtti napokban, időben vásároljanak belépőjegyét a mérkőzésre. A mérkőzés napján már csak korlátozott számú belépő kerül értékesítésre.

Tisztelettel kérjük drukkereinket, hogy a mérkőzés kezdete előtt időben érkezzenek meg, mivel a nagy tömeg, valamint a beléptető kapuknál foganatosított szigorú biztonsági ellenőrzések a megszokottnál biztosan több időt vesznek majd igénybe.

A sportrendezvény ideje alatt kép- és hangfelvétel készül a stadionban, és az egyes szektorokban. A szervezők megkérnek minden látogatót, hogy tartsa be a rendőrség és a szervezők által kiadott utasításokat a mérkőzés előtt, alatt és után, ezzel is megkönnyítve a szervezők munkáját és elősegítve a mérkőzés rendbontás nélküli lebonyolítását.

A stadionba csak olyan személy léphet be, aki nem áll nyilvánvalóan alkohol, vagy kábítószer hatása alatt, nem tart magánál szeszes italt, kábítószert, petárdát, lőfegyvert, üveget, botot, esernyőt vagy olyan tárgyat, mely a rendezvény megtartását, továbbá mások személy- és vagyonbiztonságát veszélyezteti. Rasszista vagy gyűlöletre uszító, agresszív, a sportszerű szurkolással össze nem egyeztethető feliratot tartalmazó transzparenst, zászlót, jelképet a stadion területére bevinni tilos! A szurkolók ruházatának és csomagjának átvizsgálására a rendezvény biztosítását végző rendőrök, rendezők jogosultak.

Forrás: fcdac.sk

Ezt már olvasta?

Címkék: DAC
Cookies