Back to top

A DAC új futballistája: Cesar Blackman

Publikálva: 2017, szeptember 13 - 06:23
A tizenkilenc éves panamai játékos a DAC hátvédsorába érkezett erősítésként.

A mindössze 19 esztendős jobb oldali védő, Cesar Rodolfo Blackman Camarena (született 1998. április 2-án), aki a legnagyobb panamai tehetségek közé tartozik, az átigazolási időszak legvégén négy évre szóló szerződést kötött a DAC-cal.

Felnőttcsapatunk edzéseinek látogatásán kívül már egy mérkőzésen szerepelt is a DAC B színeiben, amelyen Fodrek edző tanítványai 3:1-es győzelmet arattak a vágsellyei FK Duslo otthonában. Blackman végigjátszotta a III. liga vasárnapi összecsapását.

A tehetséges jobblábas védőjátékos eddigi pályafutását hazájában töltötte. Már tizenhat esztendősen lehetőséget kapott az élvonalbeli Chorrillo FC színeiben, amely az ország fővárosában, Panamavárosban székel. Szintén tagja volt a panamai U17-es korosztályos válogatottnak is, jelenleg pedig az U20-sok keretében található.

Együttesünkben tehát jelenleg két panamai labdarúgó szerepel; Eric Davis 2015 szeptemberétől futballozik Dunaszerdahelyen. Rajtuk kívül még Alfredo Stephens játszott a DAC-ban, a csatár a 2015/16-os szezon során 17 bajnokin lépett pályára sárga-kékben.

Blackman a 82-es mezszámot kapta Dunaszerdahelyen.

Forrás: fcdac.sk

Ezt már olvasta?

Címkék: DAC
Cookies