Back to top

DAC-Trencsén: jegyinfó

Publikálva: 2016, április 13 - 15:28
Szerdán, április 13-án kezdődik a belépőjegyek elővétele a szombati DAC-Trencsén bajnoki mérkőzésre.

Szombaton (április 16., 18.20) utolsó előtti alkalommal találkozunk stadionunkban, ahol a bajnoki címvédő és listavezető trencsénieket fogadjuk. A belépőjegyek értékesítése három helyen és több napon keresztül fog tartani: szerdától a dunaszerdahelyi Turul bárban, valamint a bősi Monika Espressóban (Fő utca, a Slovnaft kút mellett), a nyitvatartási idő szerint; a stadion éttermében pedig szerdán 12-órától 17-ig, csütörtökön és pénteken 9-órától 17.00-ig, valamint szombaton 12.00-tól a jegypénztárak megnyitásáig (16.20).

A mérkőzés napján a stadion pénztárai két órával a kezdés előtt, 16.20-kor nyílnak. Mindkét helyen - 1-es és 6-os számú pénztár - megvásárolható lesz a kedvezményes, 2 eurós belépő is (6-15 éves gyerekek, 70 év feletti nyugdíjasok, valamint az egészségkárosodott személyek részére). A kedvezményes belépőjegy megvásárlásánál, illetve az ezzel való belépésnél szükséges a személyi igazolvány (útlevél) felmutatása, amit gyermekek esetén az egészségügyi igazolvány helyettesíti, illetve a súlyosan egészségkárosodott (ZŤP) igazolvány.

Kérjük a kedves szurkolókat, a belépés felgyorsítása érdekében használják ki az elővásárlás lehetőségét!

A belépők ára 5 euró, valamint 2 euró a kedvezményes. A tolókocsis látogatók továbbra is ingyenesen tekinthetik meg mérkőzéseinket.

Belepők árjegyzéke:

6 év alatt:

ingyenes

6-15 év:

2 EUR

15-70 év

5 EUR

70 év felett: 

2 EUR

Súlyosan egészségkárosodott

2 EUR

Tolókocsis látogató:

ingyenes

A DAC-Trencsén mérkőzés alkalmával is nyitva tart majd a hivatalos FANSHOP sátor, és minden 5 eurós belépőjegyhez továbbra is jár egy ingyenes, színes meccsfüzet (Híradó). Az utolsó két mérkőzésünkre a stadionban egy közös, emlékjellegű Híradó készült. Ezért a félidei sorsoláson a belépőjegyeken feltüntetett számozás alapján kerülnek majd ki az eredeti DAC-os, illetve a szponzorok által felajánlott díjak nyertesei. Ezúttal tizenegy értékes nyeremény vár gazdára, valamint további meglepetés-díjakat is kisorsolunk majd - megéri tehát az egész 90 perc során megőrizni a belépőjegyet.

Forrás: fcdac.sk

Ezt már olvasta?

Címkék: DAC
Cookies