Back to top

DAC-Trencsén és DAC-Slovan: jegyinfó és VIP bérlet

Publikálva: 2017, október 16 - 09:58
Biztosítsa be helyét a Trencsén és a Slovan elleni rangadókra, illetve a további attraktív hazai találkozóinkra - minden fontos tudnivaló egy helyen.

Több mint egy hónapos szünetet követően a hétvégén ismét bajnoki mérkőzést rendeznek a MOL Arénában. Szombaton, 2017. október 21-én, 15:00 órakor a Trencsént fogadjuk. Ezzel (ismét) beindul az attraktív találkozók sorozata, hiszen az alapszakasz végéig még a Slovan, a Nyitra, az Aranyosmarót és a Nagyszombat is Dunaszerdahelyre látogat. Már ma bebiztosíthatja helyét az összes felsorolt találkozóra.

VIP bérletek

Hétfőn, 2017. október 16-án indul újra a VIP Silver bérletek értékesítése az új főtribünre, melyet a november 3-án rendezett DAC-Slovan rangadóval veszünk használatba.

A VIP Silver bérletek tulajdonosai a remek futball mellett elsőosztályú gasztronómiai élményben is részesülhetnek. Erről Bindis Imre és Tatai Róbert kezeskednek, hiszen a MOL Arénában is a Villa Rosa étterem két mesterszakácsa fogja készíteni a csallóközi konyha remekeit.

A VIP Silver előnyei:

- SILVER menü - frissítők (büfé + desszert) az árban

- 2 fajta alkoholmentes ital az árban

- SILVER level VIP ülőhelyek a főtribün közepén

- Belépés a DAC mindegyik hivatalos mérkőzésére

A modern stílusban berendezett, 800 férőhelyes VIP SILVER étterem a MOL Aréna VIP részlegének legnagyobb nyitott része. Az étteremből 2 nagy terasz nyílik a futballpályára, amelyek folyamatos kapcsolatot biztosítanak a pályával. (A VIP Gold és a Silver+ szezonbérletek iránti érdeklődésüket kérjük, jelezzék a vip [at] fcdac.sk (vip [at] fcdac.sk) email címen.).

Belépőjegyek a DAC-Trencsén és DAC-Slovan mérkőzésekre

Szintén ma (2017. október 16., 14:00 órakor) indul be az online jegyértékesítés a hétvégi DAC-Trencsén bajnokira. Az internetes jegyvásárlás nem vonatkozik a hazai B-közép részére kijelölt B2, B3 és B4 szektorokra, illetve a Family jegycsomagra.

Link: https://predpredaj.zoznam.sk/sk/listky/12713/fc-dac-1904-dunajska-streda--as-trencin

A predpredaj.sk portálon vásárolt belépőjegy a Hometicket formátumban működik. A pénz átutalása után a vásárló kinyomtatja a belépőjegyet, vagy a QR kóddal együtt letölti az okostelefonjába. A stadionba való belépéskor a szurkoló odatartja belépőjét vagy telefonját a QR kódleolvasóhoz, amivel aktiválódik a forgókapu, és egy személy bemehet. Az online jegyvásárlás nonstop elérhető és a mérkőzés kezdetével (2017.10.21., 15:00 órakor) fejeződik be. Az online jegyvásárlást elérhetik honlapunkon is, a Jegy- és meccsinfo menüben.

MOL Aréna jegypénztáraiban 2017. október 18-án, szerdán kezdődik a jegyelővétel. Szerdától péntekig a Trencsén elleni mérkőzésre, szombat reggeltől a DAC-Slovan rangadóra is lehet majd belépőjegyet vásárolni. A Slovan elleni összecsapásra az online jegyértékesítés vasárnap, 2017. október 22-én reggel 8:00 órakor indul.

Nyitvatartási idő:

A VIP Silver bérletek és a belépőjegyek a következő nyitvatartási időben vásárolhatók a jegypénztárakban:

Hétfő, 2017.10.16.

15.00-19.04: a MOL Aréna 1-es számú jegypénztára (a Sport utca felől) - VIP Silver bérlet

Kedd, 2017.10.17.

15.00-19.04: a MOL Aréna 1-es számú jegypénztára (a Sport utca felől) - VIP Silver bérlet

Szerda, 2017.10.18.

14.00-19.04: a MOL Aréna 1-es számú jegypénztára (a Sport utca felől) - VIP Silver bérlet + DAC-Trencsén belépőjegyek

Csütörtök, 2017.10.19.

14.00-19.04: a MOL Aréna 1-es számú jegypénztára (a Sport utca felől) - VIP Silver bérlet + DAC-Trencsén belépőjegyek

Péntek, 2017.10.19.

14.00-19.04: a MOL Aréna 1-es számú jegypénztára (a Sport utca felől) - VIP Silver bérlet + DAC-Trencsén belépőjegyek

Szombat, 2017.10.21. (DAC-Trencsén - meccsnap!)

08.00-tól 19.04-ig: a MOL Aréna 2-es számú jegypénztára (a forgóajtóknál); a mérkőzés után itt igényelhető vissza a Cashless kártyán fennmaradó kredit - DAC-Trencsén és DAC-Slovan belépőjegyek

08.00-tól 19.04-ig: a MOL Aréna 3-as számú jegypénztára (a B1-es szektornál) - DAC-Trencsén és DAC-Slovan belépőjegyek

Kérjük a kedves szurkolókat, a belépés felgyorsítása érdekében használják ki az elővásárlás lehetőségét, vagy biztosítsák helyüket a lelátón online, otthonuk kényelméből!

A DAC-Trencsén mérkőzés napján a stadion kapui egy és fél órával a kezdés előtt, 13:30-kor nyílnak. A nagy érdeklődésre való tekintettel, valamint a biztonsági ellenőrzések miatt, javasoljuk minél előbb érkezni a stadionba.

Bérletes szurkolóinknak a belépés felgyorsítása érdekében javasoljuk a C1-es szektornál kijelölt bejárat használatát. A személyes ellenőrzés miatt a női szurkolók számára külön forgóajtó áll rendelkezésre.

Árjegyzék:

C tribün (északi oldal):

Felnőtt - 8 euró

Gyermekek 12 éves korig; 65 év felett; egészségkárosultak /ZŤP/ - 4 euró

Family jegycsomag:

2 szülő + 1 gyermek -15% az eredeti árból

2 szülő + 2 gyermek -15%

2 szülő + 3 gyermek -15%

1 szülő + 2 gyermek -15%

1 szülő + 3 gyermek -15%

(gyermeknek a 12 éven aluli személy számít)

B (keleti oldal), AB (az A és B lelátók közti sarok - 2017. november 3-tól) és BC tribün (a B és C lelátók közti sarok):

Felnőtt - 6 euró

Gyermekek 12 éves korig; 65 év felett; egészségkárosultak /ZŤP/ - 3 euró

Tolókocsis látogatók - 2 euró

Tolókocsis látogató kísérője - 2 euró

Family jegycsomag:

2 szülő+ 1 gyermek -15%

2 szülő + 2 gyermek -15%

2 szülő + 3 gyermek -15%

1 szülő + 2 gyermek -15%

1 szülő + 3 gyermek -15%

(gyermeknek a 12 éven aluli személy számít)

A tribün (főtribün) - 2017. november 3-tól:

Standard ülőhelyek

Felnőtt - 8 euró

Gyermekek 12 éves korig; 65 év felett; egészségkárosultak /ZŤP/ - 4 euró

Family jegycsomag:

2 szülő + 1 gyermek -15% az eredeti árból

2 szülő + 2 gyermek -15%

2 szülő + 3 gyermek -15%

1 szülő + 2 gyermek -15%

1 szülő + 3 gyermek -15%

(gyermeknek a 12 éven aluli személy számít)

VIP Silver ülőhelyek

Szezonbérlet: 340 euró (a DPH az árban) a 2017/18-as szezon hátralévő részére (a bérlettel eddig nem rendelkező szurkolók számára; a meglévő, B vagy C lelátóra kiadott szezonbérletek tulajdonosai a fent említett árból a különbözetet fizetik; az új bérlet megvásárlásával az eredeti érvényét veszíti, a DAC-Trencsén bajnokira ezért külön belépőjegyet biztosítunk minden bérlettípust váltó szurkolónk számára, méghozzá az addigi saját helyére.)

Egyszeri belépő: 40 euró átlagos mérkőzés, illetve 60 euró kiemelt mérkőzés

A VIP szezonbérletekre nem vonatkozik kedvezmény.

Minden egyes bérlet megvásárlásakor szükséges egy regisztrációs űrlap kitöltése, melynek mindkét oldalát aláírja a tulajdonos. Az első oldalon a tulajdonos személyi/céges adatai szerepelnek, a másikon pedig felvilágosítás a személyi adatok védelméről szóló törvény értelmében. A regisztrációs űrlap a pénztárban is elérhető, de kérjük a szurkolókat, az értékesítés felgyorsítása érdekében töltsék le, nyomtassák ki, majd töltsék ki az űrlapot. A szurkoló csak az űrlap személyi adatokról szóló felső részét tölti ki, a többit hagyják üresen az FC DAC kasszában dolgozó munkatársai részére.

A bérlet átruházható, tehát a tulajdonoson kívül más személy is felhasználhatja. A klub nem vállal felelősséget az elveszett bérletért. A tulajdonosnak 10 euró illetéki díjért egy új bérlet kerül kiállításra.

A jegypénztárakban csak készpénzes fizetést tudunk elfogadni.

A tolókocsis látogatók részére kijelölt hely: a BC szektor alatti rész; a tolókocsis látogató kísérőinek fenntartott helyek: B4 szektor, 1. sor 16-22 és 2. sor 20-22 szék. A DAC B-közép a B lelátón, a B2, B3 és a B4 szektorok alsó részében foglal helyet. A vendégszektor az öreg A lelátón lett kijelölve, ide a belépő egységes ára 6 euró.

A kedvezményes belépőjegy igénylésénél szükséges egy, a kedvezmény jogosultságát igazoló irat felmutatása. Az elfogadott iratok listája: személyi igazolvány / útlevél / egészségügyi igazolvány / születési bizonyítvány / gépjármű vezetői igazolvány / súlyosan egészségkárosodott (ZŤP) igazolvány.

Minden egyes belépőjegy konkrét helyre szól.

A DAC-Trencsén mérkőzés alkalmával is nyitva tart majd a hivatalos FANSHOP-sátor, és minden nem kedvezményes belépőjegyhez és bérlethez jár egy ingyenes, színes meccsfüzet (Híradó).

A MOL Aréna büféiben csak az ún. Cashless kártyával lehetséges fizetni. A Cashless (készpénznélküli) rendszer a feltöltőkártyák elve alapján működik, helyettesítve a készpénzes fizetést. A Cashless kártya eladása és feltöltése a belépőjegyek értékesítésével egyidejűleg zajlik.

Forrás: fcdac.sk

Ezt már olvasta?

Címkék: DAC
Cookies