Back to top

A DAC téli felkészülésének programja

Publikálva: 2020, december 20 - 08:29
A koronavírus is beleszólt csapatunk téli edzéstervébe, amely ezúttal kizárólag hazai környezetben fog készülni a tavaszi idényre.
A DAC téli felkészülésének programja

A Szenice elleni keddi győzelemmel csapatunk számára is lezárult a 2020/21-es szezon őszi része. Közvetlenül a találkozó után a játékosok megkezdték a nagyjából háromhetes téli szünet, amelyre az edzői stáb egyéni edzésterveket is készített számukra. A tavaszi szezonra való felkészülés 2021. január 7-én, csütörtökön rajtol el. Aznap 16:00 órakor tartja Bernd Storck az év első gyakorlását.

Az előző évektől eltérően a csapat felkészülése kizárólag hazai környezetben fog zajlani. „A koronavírus beleszólt a terveinkbe, ezért most kimarad a programból a törökországi edzőtábor. Ráadásul az akadémiánkon minden feltétel adott ahhoz, hogy a csapat zavartalanul tudjon készülni a tavaszi folytatásra” – magyarázta Jan Van Daele, a DAC sportigazgatója.

Ami a felkészítési mérkőzéseket illeti, egyelőre csak az legelső biztos, amelyen január 16-án, szombaton a szlovák 21-es válogatottat fogadjuk a MOL Akadémián.

A tavaszi idény nyitófordulójában 2021. február 13-án, szombaton a Trencsén vendégeként lépünk pályára.

forrás: dac1904.sk

Ezt már olvasta?

Címkék: DAC