Jelenlegi hely

DAC-szurkoló vagyok – Pethő Zsanett és Zorán

Ezt már olvasta?

Publikálva: 2020, augusztus 27 - 07:19 | Színes
Napjainkban csaknem ugyanannyi nő van a lelátón, mint férfi, ez régebben nem volt jellemző. Sőt, a DAC-meccsek mára családi programmá váltak, viszont ezt ne úgy képzelje el a kedves olvasó, mint egy könnyed teadélutánt. A hölgyek is ismerik a rigmusokat, tapsolnak, szurkolnak, odahaza és idegenben egyaránt. A mai részben, első alkalommal egy házaspár mutatkozik be, főleg a gyengébbik nem oldaláról.
DAC-szurkoló vagyok – Pethő Zsanett és Zorán

Pethő Zsanett és férje, Pethő Zorán elválaszthatatlanok a DAC-meccseken is. Zsanit még gyerekkorából ismerem, de úgy hiteles, ha saját DAC-os történetét ő maga adja elő, illetve miután asszony lett a lányból, ugyanezt páros szemszögből is. Újra megidézzük a dunaszerdahelyi foci első aranykorát, majd a nyolcvanas évekből eljutunk a mába.

Azt látom Zsani, hogy sárga-kékek a körmeid, de mikor, és hogy lett sárga-kék a szíved, illetve ez egy páros sztori, a szívetek?

Zsani: Hihihi! Igazából, mióta az eszemet tudom (már több mint 4 évtizede), a kezdetek kezdetétől, a divíziótól egészen az 1. ligáig. Édesapám mindig magával vitt mindenhova, egész kicsi koromtól.

Emlékszem a régi fapados tribünre, de már akkor utaztunk idegenbe is, autóval, vonattal, vagy éppen a játékosokkal együtt, a csapat autobuszával.

Bögi Róbert írásának a folytatását a KlikkOut weboldalán itt olvashatják el.

Címkék: KLIKKout