Back to top

DAC-Szered: szurkolói információk

Publikálva: 2019, november 2 - 07:06
Minden fontos tudnivaló és szurkolói útmutató a mai bajnoki mérkőzéssel kapcsolatban!
DAC-Szered: szurkolói információk

ARCFESTÉS, HÍRADÓ, TIPPVERSENY A TRAVELSTARRAL, DAC STORE ÉS FREE WIFI

A forgóajtók közelében, a B és C lelátók alatt a kapunyitástól (15:30) ezúttal is a már szokásos, ingyenes arcfestést szervezünk a szurkolók részére.

A DAC-Nagyszombat és DAC-Szered mérkőzésekre készített, speciális duplakiadású színes meccsfüzetet (Híradó) a DAC store-ban találják majd meg a szurkolók, illetve a képre kattintva letölthető.

A DAC és a TravelStar ezúttal is egy közös tippversennyel készült a VIP Silver látogatóinak. Keresse fel a TravelStar bannereinél található hoszteszlányokat, tippelje meg a félidei és a végeredményt, és nyerjen! A helyesen tippelők között rögtön a mérkőzés végén kisorsoljuk a TravelStar 100, 50 és 20 eurós értékű ajándékutalványait. Abban az esetben, ha senki sem találja el a félidei és a végeredményt, a nyertesek az összes tippelő közül kerülnek kisorsolásra. A tippeket az összecsapás kezdetéig lehet leadni.

Használja ki a vásárlás lehetőségét, és látogasson el a hivatalos DAC store-ba, amely minden munkanapon és szombaton is nyitva tart! A mérkőzés napján 14:00 órakor nyitunk, és 19:30-kor zárunk. A forgókapukon áthaladva is vásárolhatnak a Fanshopban, konkrétan a BC szektorok sarkán megtalálható sátorban, ahol szintén érvényes a szezonbérlettel rendelkezők 5 százalékos árengedménye.

Az egész MOL Arénában elérhető a szabad internet hozzáférés. Keressék a MOL Aréna free wifi hálózatot, amelybe egyszerűen, a közösségi hálózatok vagy email segítségével tudnak bejelentkezni!

 

BELÉPŐJEGYEK ÉRTÉKESÍTÉSE

Ma is folytatódik a belépőjegyek értékesítése az összecsapásra. Ezeket ide kattintva online, illetve a jegypénztárakban és a DAC store-ban vásárolhatják még meg.

A belépőjegyek árjegyzékét és a jegypénztárak nyitva tartását itt találják.

A VIP Silver belépőjegyeket a jegypénztárakon kívül a DAC store üzletben is meg tudják vásárolni!

A DAC store nyitva tartása a hétvégén:
Péntek: zárva
Szombat: 14:00-19:30
Vasárnap: zárva

ÉRKEZÉS, PARKOLÁS ÉS BELÉPTETÉS A STADIONBA

Felhívjuk szurkolóink figyelmét a stadion körüli, cca. 15:30 órakor életbe lépő közlekedési korlátozásokra.

A parkolás a szokásos helyszíneken lehetséges, de a Vásártérre való behajtás csak a közelben található parkolók megteléséig lesz lehetséges, ezt követően szintén lezárásra kerül a motoros forgalom előtt. Javasoljuk még a Max és a Family Center bevásárlóközpontoknál található szabad parkolók használatát.

A hazai csapat szurkolói számára az A, B, C és D tribünök lesznek megnyitva. A kerekesszékesek kijelölt helyei az AB, BC szektor és a Silver VIP alatt találhatók.

A vendégek nem igényeltek belépőjegyet a szurkolóik számára.

Maga a stadionba való belépés csak a forgókapukon keresztül lehetséges, amelyek a következő helyeken találhatóak:
- Az A és B tribün továbbá a B és C tribün sarkán: AP, AB, B1, B2, B3, B4, BC, C1, C2, C3, C4, C5, CD
- Az A tribün és D tribün sarkán: AL, AD, D2, D3, D4
- Az A tribün recepcióján át: Sky box, VIP
- A C és D tribün sarkán: belépés a CD és D tribünre: a vendégszektor

A szurkoló belépéskor hozzáérinti a megvásárolt belépőt/klubkártyáját a QR kódleolvasóhoz, amivel aktiválódik a forgókapu egy személy belépésére. A forgókapuk csak az arra a tribünre szóló, megfelelő belépők számára engedélyezik a bejutást.

Megkérjük a szurkolókat a korai érkezésre, hiszen a biztonsági vizsgálat során elfogadott intézkedések a szokásosnál több időt igényelnek. A stadion kapui másfél órával a kezdés előtt nyitnak (15:30), a VIP szektorok fél órával előbb (15:00).

A személyes ellenőrzés miatt a női szurkolók számára külön forgóajtók állnak rendelkezésre.

CASHLESS RENDSZER A BÜFÉKBEN

A MOL Aréna büféiben csak az ún. Cashless kártyával lehetséges fizetni. Ez a készpénznélküli rendszer a feltöltőkártyák elve alapján működik, helyettesítve a készpénzes fizetést. A hétvégi találkozó alkalmával is csak ezen a módon tudnak a szurkolók a büfékben fogyasztani.

A Cashless kártyák értékesítése és feltöltése a belépőjegyek értékesítésével egyidejűleg a jegypénztárakban zajlik, azok nyitvatartási ideje alatt, illetve a DAC store-ban.

A VIP szektor látogatóinak az A lelátó recepcióján, meccsnapon 15:00 és 19:30 között lesz megnyitva egy cashless kassza. Ezen felül a recepción, illetve a St. Nicolaus SILVER LOUNGE étteremben egy-egy feltöltő automatát helyeztünk el.

Ne feledje, hogy a DAC CLUBCARD klubkártya egyúttal Cashless kártyaként is működik!

Figyelem! Az AL, AD, D2, D3 és D4 szektor látogatóinak javasoljuk, hogy a Cashless kártyát a forgóajtón való belépés előtt kell megvásárolniuk. Az említett szektorok alatt meccsnapon a kártyák mobil eladása zajlik majd – keressék munkatársainkat! Ugyanott elhelyeztünk egy feltöltő automatát is.

 

BIZTONSÁGI INTÉZKEDÉSEK

 

Az 1/2014 számú a sportrendezvényekről szóló törvény értelmében a mérkőzés előtt és alatt szigorú biztonsági intézkedések lesznek foganatosítva úgy a szervező, mint a rendőrség részéről. A stadionba való belépés előtt személyi ellenőrzésekre kerül sor.

A stadionba vezető belépési pontokon a szervező szolgálat minden meghatalmazása kihasználásra kerül, méghozzá az ide vonatkozó törvény és a szervező szolgálat elvárt kötelességei betartásának alapján. Azok a személyek, akik láthatólag alkohol vagy egyéb szerek befolyása alatt állnak, nem lesznek beengedve a stadionba; ugyanez azokra is érvényes, akiknél az előbb említett anyagokat találnak a szervezők. Minden transzparens és zászló is ellenőrzésre kerül, amelyek nem lehetnek szilárd rúdon, és amelyek esetlegesen fegyverként használhatók. Abban az esetben, ha az említett tárgyak gyalázó, gúnyolódó szavakat, illetve olyan képeket tartalmaznak, amelyek alkalmasak a köznyugalom megzavarására, elkobzásra kerülnek, és a tulajdonosaikat nem engedik be a stadionba. A stadion egyes szektorai átjárhatatlanok, melyek kapuval lesznek elválasztva, és a szervező szolgálat megfigyelése alatt állnak majd.

Kérjük a szurkolókat, ne hozzanak magukkal más államok szimbólumait, mert ezeket a rendezők nem engedik be a stadionba, és tulajdonosaikat átadják a rendőrségnek.

A belépők egyszer használatosak lesznek, ami azt jelenti, hogy a stadionba való belépés után már nem lesz lehetséges elhagyni azt, majd ismét visszatérni. Az egész mérkőzés során minden nézőnek magánál kell tartania az érvényes belépőjét, és a találkozó során felmutatnia azt a szervező szolgálat felszólítására.

Figyelmeztetjük szurkolóinkat, hogy bármilyen tárgyak bedobálása a pályára szigorúan tilos. Ennek megszegése szabálysértésnek minősül, amely a stadionból való kizárást von magával. Az egész stadiont és az egyes szektorokat kamerarendszer figyeli majd. Minden kamera által rögzített incidens azonnali kiértékelésre és elrendezésre kerül a szervező szolgálatés a rendőrség által. Rendbontás esetén a biztonsági egységek azonnali beavatkozása következik. 

Forrás: fcdac.sk

Ezt már olvasta?

Címkék: DAC, MOL Aréna
Cookies