Back to top

DAC-Szenice: jegyinfó

Publikálva: 2017, szeptember 18 - 18:00
A három idegenbeli fellépést megelőző utolsó hazai mérkőzésén csapatunk szerdán 19 órától a sereghajtó Szenicét fogadja. A jegyelővétel hétfőn 14 órakor kezdődik, illetve az interneten keresztül nonstop elérhető

A bajnoki idény ötödik hazai találkozója lesz az egyetlen, amelyet hét közben rendeznek. A Fortuna Liga 9. fordulójában a táblázat utolsó helyén álló Szenice látogat hozzánk. A találkozót szerdán, 2017. szeptember 20-án, 19:00 órakor rendezik a MOL Arénában. A szerdai összecsapást hosszú hazai szünet követi, hiszen ligamérkőzést Dunaszerdahelyen legközelebb csak október 21-én, a Trencsén ellen játszunk.

Az predpredaj.sk portálon 2017. szeptember 11-én, hétfőn indult be az online jegyértékesítés. Az internetes jegyvásárlás nem vonatkozik a hazai B-közép részére kijelölt B2, B3 és B4 szektorokra, illetve a Family jegycsomagra.

Link: https://predpredaj.zoznam.sk/sk/listky/12151/fc-dac-1904-dunajska-streda--fk-senica

A predpredaj.sk portálon vásárolt belépőjegy a Hometicket formátumban működik. A pénz átutalása után a vásárló kinyomtatja a belépőjegyet, vagy a QR kóddal együtt letölti az okostelefonjába. A stadionba való belépéskor a szurkoló odatartja belépőjét vagy telefonját a QR kódleolvasóhoz, amivel aktiválódik a forgókapu, és egy személy bemehet. Az online jegyvásárlás nonstop elérhető és a mérkőzés kezdetével (2017.09.20., 19:00 órakor) fejeződik be.

Az online jegyvásárlást elérhetik honlapunkon is, a Jegy- és meccsinfo menüben.

A MOL Aréna jegypénztáraiban ma kezdődött a jegyelővétel. A szurkolókat a következő nyitvatartási időben várjuk a jegypénztárakban:

A MOL Aréna jegypénztárai:

Kedd, 2017.09.19.

14.00-19.04: a MOL Aréna 1-es számú jegypénztára (a Sport utca felől)

Szerda, 2017.09.20. (DAC-Szenice- meccsnap!)

15.00-tól 21.15-ig: a MOL Aréna 2-es számú jegypénztára (a forgóajtóknál); a mérkőzés után itt igényelhető vissza a Cashless kártyán fennmaradó kredit

15.00-tól a 2. félidő kezdetéig: a MOL Aréna 3-as számú jegypénztára (a B1-es szektornál)

Kérjük a kedves szurkolókat, a belépés felgyorsítása érdekében használják ki az elővásárlás lehetőségét, vagy biztosítsák helyüket a lelátón online, otthonuk kényelméből!

A DAC-Szenice mérkőzés napján a stadion kapui egy és fél órával a kezdés előtt, 17:30-kor nyílnak. A nagy érdeklődésre való tekintettel, valamint a biztonsági ellenőrzések miatt, javasoljuk minél előbb érkezni a stadionba.

Bérletes szurkolóinknak a belépés felgyorsítása érdekében javasoljuk a C1-es szektornál kijelölt bejárat használatát. A személyes ellenőrzés miatt a női szurkolók számára külön forgóajtó áll rendelkezésre.

Belepők árjegyzéke:

C tribün (északi oldal):

Felnőtt - 8 euró

Gyermekek 12 éves korig; 65 év felett; egészségkárosultak /ZŤP/ - 4 euró

Family jegycsomag:

2 szülő + 1 gyermek -15% az eredeti árból

2 szülő + 2 gyermek -15%

2 szülő + 3 gyermek -15%

1 szülő + 2 gyermek -15%

1 szülő + 3 gyermek -15%

(gyermeknek a 12 éven aluli személy számít)

B (keleti oldal) és BC tribün (a két lelátó közti sarok):

Felnőtt - 6 euró

Gyermekek 12 éves korig; 65 év felett; egészségkárosultak /ZŤP/ - 3 euró

Tolókocsis látogatók - 2 euró

Tolókocsis látogató kísérője - 2 euró

Family jegycsomag:

2 szülő+ 1 gyermek -15%

2 szülő + 2 gyermek -15%

2 szülő + 3 gyermek -15%

1 szülő + 2 gyermek -15%

1 szülő + 3 gyermek -15%

(gyermeknek a 12 éven aluli személy számít)

A tolókocsis látogatók részére kijelölt hely: a BC szektor alatti rész; a tolókocsis látogató kísérőinek fenntartott helyek: B4 szektor, 1. sor 16-22 és 2. sor 20-22 szék. A DAC B-közép a B lelátón, a B2, B3 és a B4 szektorok alsó részében foglal helyet. A vendégszektor az öreg A lelátón lett kijelölve, ide a belépő egységes ára 6 euró.

A kedvezményes belépőjegy igénylésénél szükséges egy, a kedvezmény jogosultságát igazoló irat felmutatása. Az elfogadott iratok listája: személyi igazolvány / útlevél / egészségügyi igazolvány / születési bizonyítvány / gépjármű vezetői igazolvány / súlyosan egészségkárosodott (ZŤP) igazolvány.

Minden egyes belépőjegy konkrét helyre szól.

A DAC-Szenice mérkőzés alkalmával is nyitva tart majd a hivatalos FANSHOP-sátor, és minden nem kedvezményes belépőjegyhez és bérlethez jár egy ingyenes, színes meccsfüzet (Híradó).

A MOL Aréna büféiben csak az ún. Cashless kártyával lehetséges fizetni. A Cashless (készpénznélküli) rendszer a feltöltőkártyák elve alapján működik, helyettesítve a készpénzes fizetést. A Cashless kártya eladása és feltöltése a belépőjegyek értékesítésével egyidejűleg zajlik.

Forrás: fcdac.sk

Ezt már olvasta?

Címkék: DAC
Cookies