Back to top

DAC-Slovan: szurkolói információk

Publikálva: 2017, november 2 - 19:31
Minden fontos tudnivaló a pénteki rangadóval kapcsolatban.

A holnapi, Slovan elleni rangadó alkalmával néhány kísérőakcióval készülünk, kicsiknek és nagyoknak egyaránt. A B tribün mögött 12.30 órától nyitjuk meg az első Szurkolói zónát, mely sok attrakcióval, érdekes beszélgetésekkel és értékes díjakért folyó versenyekkel várja az érdeklődőket. A fődíj két szezonbérlet a csapat hazai mérkőzéseire, illetve egy utazás a német Bundesliga Bayern München - Borussia Dortmund slágermeccsére!

Használja ki a vásárlási lehetőséget, és látogasson el a hivatalos FANSHOPUNKBA, amely a Slovan elleni összecsapás előtt is nyitva lesz! A szurkolói zónában és a C tribün alatt is lesz üzlet, a MOL Aréna bejárata mellett, illetve a VIP parkolóban. Itt megvásárolhatják a limitált számban kiadott, holnapi mérkőzés motívumával ellátott sálakat is.

A forgókapuknál a színes meccsfüzetet (Híradó) tartalmazó állványok is várják a szurkolókat. A mostani, bővített kiadásban a szokásos rubrikák mellett a fotóalbum egy következő fejezetét találhatják két játékos kártyájával.

A félidei szünetet a Fortuna Liga 20 ezres lövése nevű, közkedvelt játék tölti ki, amelyben öt kisorsolt szerencsés néző küzdhet meg a szép nyereményből való részesedésért.

PARKOLÁS

Felhívjuk szurkolóink figyelmét a stadion körüli, 16.30 órakor életbe lépő közlekedési korlátozásokra. A parkolás a szokásos helyszíneken lehetséges, illetve a Max és a Family Center bevásárlóközpontoknál. A városi önkormányzat az autóbuszok számára megnyitja a Kisudvarnoki úton található gokartpályát (az ajánlott parkolóhelyekért nézze meg a lentebb található térképet).

BELÉPTETÉS A STADIONBA

A holnapi mérkőzés alkalmából először nyílnak meg az új fő lelátó (A) kapui, amelyet gyalog csak érvényes belépővel lehet megközelíteni.

A hazai csapat szurkolói számára az A, B és a C tribünök lesznek megnyitva csakúgy, mint az öreg fő tribün egy része. A kerekesszékesek kijelölt helyei az AB, BC szektor és a Silver VIP alatt találhatók.

Maga a stadionba való belépés csak a forgókapukon keresztül lehetséges, amelyek a következő helyeken találhatóak:

- Az A és B tribün továbbá a B és C tribün sarkán: belépés az AP, B és C lelátókra

- Az A tribün sarkában a Sport utca felől: egyedüli belépőhely az AL szektorba

- Az A tribün recepcióján át: Sky box, VIP

- A Sport utca felől az egykori VIP/Press belépő: öreg tribün

A szurkoló belépéskor hozzáérinti a megvásárolt belépő színes felét a QR kódleolvasóhoz, amivel aktiválódik a forgókapu egy személy belépésére. A forgókapuk csak az arra a tribünre szóló, megfelelő belépők számára engedélyezik a bejutást (például az AL szektorba szóló belépővel nem lehet belépni a stadion többi részébe).

Megkérjük a szurkolókat a korai érkezésre, hiszen a biztonsági vizsgálat során elfogadott intézkedések a szokásosnál több időt igényelnek. A stadion kapui két órával a kezdés előtt nyitnak (16.00).

A személyes ellenőrzés miatt a női szurkolók számára külön forgóajtók állnak rendelkezésre.

CASHLESS RENDSZER A BÜFÉKBEN

A MOL Aréna büféiben és a szurkolói zónában kizárólag a feltöltőkártyák elve alapján működő, ún. Cashless (készpénz nélküli) rendszerrel lehet fizetni, amely vásárláskor a készpénzt helyettesíti.

A Cashless kártyák vásárlása és feltöltése, illetve a maradék összeg kivétele a következő időpontokban lehetséges:

Csütörtök, 2017.11.02.

16.00-19.04: a DAC Aréna 1-es számú jegypénztára (a Sport utca felől)

Péntek, 2017.11.03. (DAC-Slovan - meccsnap!)

16.00-18.00: a DAC Aréna 1-es számú jegypénztára (a Sport utca felől) - belső ablakok

12.30-18.00: a DAC Aréna 2-es számú jegypénztára (a forgóajtóknál) - külső ablakok

16.30-20.30: a DAC Aréna 2-es számú jegypénztára (a forgóajtóknál) - belső ablak - a mérkőzés után itt igényelhető vissza a Cashless kártyán fennmaradó kredit

14.00-18.00: a DAC Aréna 3-as számú jegypénztára (a B1-es szektornál)

Az AL szektor látogatói számára a Cashless kártyák árusítása és feltöltése közvetlenül a saját szektorukba való belépéskor lehetséges.

BIZTONSÁGI INTÉZKEDÉSEK

A mérkőzést az 1/2014 számú a sportrendezvényekről szóló törvény értelmében a mérkőzés előtt és alatt szigorú biztonsági intézkedések lesznek foganatosítva úgy a szervező, mint a rendőrség részéről. A stadionba való belépés előtt személyi ellenőrzésekre kerül sor.

A stadionba vezető belépési pontokon a szervező szolgálat minden meghatalmazása kihasználásra kerül, méghozzá az ide vonatkozó törvény és a szervező szolgálat elvárt kötelességei betartásának alapján. Azok a személyek, akik láthatólag alkohol vagy egyéb szerek befolyása alatt állnak, nem lesznek beengedve a stadionba; ugyanez azokra is érvényes, akiknél az előbb említett anyagokat találnak a szervezők. Minden transzparens és zászló is ellenőrzésre kerül, amelyek nem lehetnek szilárd rúdon, és amelyek esetlegesen fegyverként használhatók. Abban az esetben, ha az említett tárgyak gyalázó, gúnyolódó szavakat, illetve olyan képeket tartalmaznak, amelyek alkalmasak a köznyugalom megzavarására, elkobzásra kerülnek, és a tulajdonosaikat nem engedik be a stadionba. A stadion egyes szektorai átjárhatatlanok, melyek kapuval lesznek elválasztva, és a szervező szolgálat megfigyelése alatt állnak majd. A belépők egyszer használatosak lesznek, ami azt jelenti, hogy a stadionba való belépés után már nem lesz lehetséges elhagyni azt, majd ismét visszatérni. Az egész mérkőzés során minden nézőnek magánál kell tartania az érvényes belépőjét, és a találkozó során felmutatnia azt a szervező szolgálat felszólítására.

Figyelmeztetjük szurkolóinkat, hogy bármilyen tárgyak bedobálása a pályára szigorúan tilos. Ennek megszegése szabálysértésnek minősül, amely a stadionból való kizárást von magával. Az egész stadiont és az egyes szektorokat kamerarendszer figyeli majd. Minden kamera által rögzített incidens azonnali kiértékelésre és elrendezésre kerül a szervező szolgálat és a rendőrség által. Rendbontás esetén a biztonsági egységek azonnali beavatkozása következik. 

Forrás: fcdac.sk

Ezt már olvasta?

Címkék: DAC
Cookies