Back to top

DAC-Slovan és a városunk ünnepe

Publikálva: 2019, április 24 - 15:19
Most is érdemes már a meccsnapnál korábban Dunaszerdahelyre látogatni.
DAC-Slovan és a városunk ünnepe

Ez a hét számunkra a DAC-Slovan rangadóról szól, de ennél jóval többet is kínál – nem csak a dunaszerdahelyieknek!

Szombaton megpróbáljuk közös erővel kiszurkolni, hogy a Slovan ne legyen veretlenül bajnok. Ebben Dunaszerdahely védőszentje is segítségünkre lesz. A héten, április 24-e és 28-a között rendezik ugyanis a hagyományossá vált Szent György-napokat, a városunk védőszentjére emlékező ötnapos ünnepségsorozatot.

Szent György római kori katona és keresztény vértanú, a 3. és a 4. század fordulóján élt. Leginkább a sárkányölő lovag képében ismert, arra utalva, hogy a hit a gonoszt minden alakjában legyőzi. Dunaszerdahely mellett Anglia, Görögország, Grúzia, Barcelona, Moszkva vagy Genova védőszentje is.

Az izgalmasnak ígérkező DAC-Slovan rangadó mellett további gazdag program várja a lakosokat és a Dunaszerdahelyre látogatókat. Finom borok, látványos lovagavatás, koncertek, díjátadó és sok-sok érdekes műsor van a kínálatban – lásd alul a teljes programot.

A DAC, a városi önkormányzat és a Kukkonia Polgári Társulás szeretettel várja a szurkolókat Dunaszerdahelyre, Csallóköz szívébe. Látogasson el hozzánk már a mérkőzést megelőző napokban, és élvezze a Szent György-napokat, valamint Kukkónia szépségeit!

Érdemes tehát már a meccsnapnál korábban is a Csallóközbe érkezni - akár van belépőjegye a DAC-Slovan rangadóra, akár nincs.

Ezt már olvasta?

Cookies