Jelenlegi hely

DAC-Nyitra: szurkolói információk

Ezt már olvasta?

Publikálva: 2017, november 24 - 19:01 | DAC hírek
Minden fontos tudnivaló a vasárnapi rangadóval kapcsolatban.
DAC-Nyitra: szurkolói információk

VASÁRNAPI EBÉD, FANSHOP, HÍRADÓ, FREE WIFI

A Nyitra elleni rangadót és a vasárnapi ebédet a stadion legjobb részeiben élvezheti ki. A Silver VIP belépőjegyek tulajdonosait 12:30 órától várjuk a St. Nicolaus SILVER LOUNGE étterembe, egy hagyományos csallóközi ebédre. Az ünnepi menüt a Villa Rosa mesterszakácsai, Bindics Imre és Tatai Róbert állították össze.

Használja ki a vásárlási lehetőséget, és látogasson el a hivatalos FANSHOPUNKBA, amely a Nyitra elleni összecsapás előtt is nyitva lesz! Sátrunkat a C tribün alatt, a MOL Aréna bejárata mellett találják.

A forgókapuknál a színes meccsfüzetet (Híradó) tartalmazó állványok is várják a szurkolókat. A mostani, bővített kiadásban a szokásos rovatok mellett a fotóalbum egy következő fejezetét találhatják két játékos kártyájával.

Klubunk legfőbb célja a szurkolók kiszolgálása minden téren. Egy újabb lépés a nézők nagyobb komfortérzéséhez az A lelátón elérhető szabad internet hozzáférés, amelyet hamarosan az egész stadionra kibővítünk. Keressék a MOL Aréna free wifi hálózatot, amelybe egyszerűen, a közösségi hálózatok vagy email segítségével tudnak bejelentkezni.

ÉRKEZÉS ÉS PARKOLÁS

Felhívjuk szurkolóink figyelmét a stadion körüli, 12.30 órakor életbe lépő közlekedési korlátozásokra. A parkolás a szokásos helyszíneken lehetséges, illetve javasoljuk a Max és a Family Center bevásárlóközpontoknál található szabad parkolók használatát.

A Sport utca azon szakasza, mely az Észak 2 lakótelep fele visz, a Mező utca és a Gyurcsó utca kereszteződésében található körforgalomig a vendégszurkolók érkezésétől függően (kb. 13:30-tól) lezárásra kerül a motoros és gyalogos forgalom számára egyaránt.

BELÉPTETÉS A STADIONBA

A vasárnapi mérkőzés alkalmából második ízben nyílnak meg az új fő lelátó (A) kapui, amelyet gyalog csak érvényes belépővel lehet megközelíteni.

A hazai csapat szurkolói számára az A, B és a C tribünök lesznek megnyitva. A tolókocsis látogatóknak kijelölt helyek az AB, BC szektor és a Silver VIP alatt találhatók. A vendégszektor az öreg A lelátón lett kijelölve.

A stadionba való belépés csak a forgókapukon keresztül lehetséges, amelyek a következő helyeken találhatóak:

- Az A és B tribün továbbá a B és C tribün sarkán: belépés az AP, B és C lelátókra

- Az A tribün sarkában a Sport utca felől: egyedüli belépőhely az AL szektorba

- Az A tribün recepcióján át: Sky box, VIP

A szurkoló belépéskor hozzáérinti a megvásárolt belépő színes felét a QR kódleolvasóhoz, amivel aktiválódik a forgókapu egy személy belépésére. A forgókapuk csak az arra a tribünre szóló, megfelelő belépők számára engedélyezik a bejutást (például az AL szektorba szóló belépővel nem lehet belépni a stadion többi részébe).

Megkérjük a szurkolókat a korai érkezésre. A stadion kapui másfél órával a kezdés előtt nyitnak (12:30).

A személyes ellenőrzés miatt a női szurkolók számára külön forgóajtók állnak rendelkezésre.

BELÉPŐJEGYEK ÉRTÉKESÍTÉSE ÁS CASHLESS RENDSZER A BÜFÉKBEN

A belépőjegyek értékesítése az eredeti szétírás szerint folytatódik a MOL Aréna jegypénztáraiban, illetve online a predpredaj.sk portálon.

A MOL Aréna büféiben csak az ún. Cashless kártyával lehetséges fizetni. Ez a készpénznélküli rendszer a feltöltőkártyák elve alapján működik, helyettesítve a készpénzes fizetést. A vasárnapi DAC-Nyitra rangadó alkalmával is csak ezen a módon tudnak a szurkolók a büfékben fogyasztani.

A Cashless kártyák értékesítése és feltöltése a belépőjegyek értékesítésével egyidejűleg a jegypénztárakban zajlik, azok nyitvatartási ideje alatt. A VIP szektor látogatóinak az A lelátó recepcióján, vasárnap 12:30 és 16:30 között lesz megnyitva egy cashless kassza. Ezen felül a recepción, illetve a St. Nicolaus SILVER LOUNGE étteremben egy-egy feltöltő automatát helyeztünk el. Az AL szektor látogatói számára a Cashless kártyák megvásárlása közvetlenül a saját szektorukba való belépéskor lehetséges.

A MOL Aréna jegypénztárainak nyitvatartási ideje:

Szombat, 2017.11.25.

10.00-14.00: a MOL Aréna 1-es számú jegypénztára (a Sport utca felől)

Vasárnap, 2017.11.26. (DAC-Nyitra - meccsnap!)

10.00-tól 17.00-ig: a MOL Aréna 2-es számú jegypénztára (a forgóajtóknál); a mérkőzés után itt igényelhető vissza a Cashless kártyán fennmaradó kredit

10.00-tól a második félidő kezdetéig: a MOL Aréna 3-as számú jegypénztára (a B1-es szektornál)

A jegypénztárakban csak készpénzes fizetést tudunk elfogadni.

BIZTONSÁGI INTÉZKEDÉSEK

A mérkőzést az 1/2014 számú a sportrendezvényekről szóló törvény értelmében a mérkőzés előtt és alatt szigorú biztonsági intézkedések lesznek foganatosítva úgy a szervező, mint a rendőrség részéről. A stadionba való belépés előtt személyi ellenőrzésekre kerül sor.

A stadionba vezető belépési pontokon a szervező szolgálat minden meghatalmazása kihasználásra kerül, méghozzá az ide vonatkozó törvény és a szervező szolgálat elvárt kötelességei betartásának alapján. Azok a személyek, akik láthatólag alkohol vagy egyéb szerek befolyása alatt állnak, nem lesznek beengedve a stadionba; ugyanez azokra is érvényes, akiknél az előbb említett anyagokat találnak a szervezők. Minden transzparens és zászló is ellenőrzésre kerül, amelyek nem lehetnek szilárd rúdon, és amelyek esetlegesen fegyverként használhatók. Abban az esetben, ha az említett tárgyak gyalázó, gúnyolódó szavakat, illetve olyan képeket tartalmaznak, amelyek alkalmasak a köznyugalom megzavarására, elkobzásra kerülnek, és a tulajdonosaikat nem engedik be a stadionba. A stadion egyes szektorai átjárhatatlanok, melyek kapuval lesznek elválasztva, és a szervező szolgálat megfigyelése alatt állnak majd.

Kérjük a szurkolókat, ne hozzanak magukkal más államok szimbólumait, mert ezeket a rendezők nem engedik be a stadionba, és tulajdonosaikat átadják a rendőrségnek.

A belépők egyszer használatosak lesznek, ami azt jelenti, hogy a stadionba való belépés után már nem lesz lehetséges elhagyni azt, majd ismét visszatérni. Az egész mérkőzés során minden nézőnek magánál kell tartania az érvényes belépőjét, és a találkozó során felmutatnia azt a szervező szolgálat felszólítására.

Figyelmeztetjük szurkolóinkat, hogy bármilyen tárgyak bedobálása a pályára szigorúan tilos. Ennek megszegése szabálysértésnek minősül, amely a stadionból való kizárást von magával. Az egész stadiont és az egyes szektorokat kamerarendszer figyeli majd. Minden kamera által rögzített incidens azonnali kiértékelésre és elrendezésre kerül a szervező szolgálat és a rendőrség által. Rendbontás esetén a biztonsági egységek azonnali beavatkozása következik.  

Forrás: fcdac.sk

Címkék: DAC