Jelenlegi hely

DAC-Nagyszombat: szurkolói információk

Ezt már olvasta?

Publikálva: 2018, szeptember 22 - 10:45 | DAC hírek
Olvassa el figyelmesen a vasárnapi rangadóval kapcsolatos fontos tudnivalókat!
DAC-Nagyszombat: szurkolói információk

20 EZRES GÓLLÖVŐ, ARCFESTÉS, HÍRADÓ, DAC STORE ÉS FREE WIFI

A Fortuna Liga 9. fordulójában a bajnoki címvédő Nagyszombat látogat a MOL Arénába. A kerületi rangadó vasárnap 15:00 órakor kezdődik. A mérkőzésre kilátogató szurkolók számára ezúttal is több meglepetést készítettünk.

A forgóajtók közelében, a B és C lelátók alatt a kapunyitástól (13:30) ezúttal is ingyenes arcfestéstszervezünk a szurkolók részére.

Négy hét után ismét ellátogat stadionunkba a 20 ezres góllövő. Ebben az attraktív félidei versenyben nem kevesebb mint 20 ezer euró a tét! Keressék a mérkőzés előtt a Fortuna munkatársait, regisztráljanak és nyerjék meg ezt a szép összeget! A versenyről ide kattintva többet is megtudhat.

A holnapi találkozóra kiadott színes meccsfüzetet (Híradó) ezúttal a DAC store-ban találják majd meg a szurkolók, illetve a képre kattintva letölthető.

Használja ki a vásárlás lehetőségét, és látogasson el a hivatalos DAC Store-ba, amely vasárnap is nyitva tart majd! Három órával a mérkőzés kezdete előtt, 12:00 órakor nyitunk, és 17:30-kor zárunk. Az üzletben több újdonság várja az érdeklődőket, például ajándékutalvány és az új csapatposzter is kapható. A DAC store-ban egy ún. „Fast line” is kialakításra kerül, a kiválasztott árucikkek megvásárlásának felgyorsítása érdekében. A forgókapukon áthaladva is vásárolhatnak a Fanshopban, konkrétan a BC szektorok sarkán megtalálható sátorban, ahol szintén érvényes a szezonbérlettel rendelkezők 5 százalékos árengedménye. Figyelem! Csütörtöktől szombatig a 38. Csallóközi Vásárbantalálnak meg minket, a DAC fanshop sátorban, közvetlenül a Kukkonia és a Világi Winery standjai mellett.

A MOL Arénában megnyílt a szabad internet hozzáférés az egész stadion területén. Keressék a MOL Aréna free wifi hálózatot, amelybe egyszerűen, a közösségi hálózatok vagy email segítségével tudnak bejelentkezni.

BELÉPŐJEGYEK ÉRTÉKESÍTÉSE

Több száz belépő vár még gazdájára! Az értékesítés hétfőtől zajlik; ezeket ide kattintva online, illetve az alábbi nyitvatartási órákban a jegypénztárakban és a DAC store-ban vásárolhatják meg.

Péntek 2018.09.21.

14.00-19.04: a MOL Aréna 1-es számú jegypénztára

Szombat 2018.09.22.

09.00-13.00: a MOL Aréna 1-es számú jegypénztára

Vasárnap 2018.09.23. (DAC-Nagyszombat - meccsnap!)

12:00-tól: a MOL Aréna 2-es számú jegypénztára

A jegypénztárakban készpénzes és bankkártyás fizetés is lehetséges (30 euró felett).

VIP Silver belépőjegyeket a jegypénztárakon kívül a DAC store üzletben is meg tudják majd vásárolni.

A DAC store e heti nyitva tartása:

Csütörtök-szombat: a 38. Csallóközi vásárban találnak meg minket, a DAC fanshop sátorban (itt nem lehet belépőjegyet vásárolni)

Vasárnap: 12:00-17:30

Az árjegyzéket itt találják.

ÉRKEZÉS, PARKOLÁS ÉS BELÉPTETÉS A STADIONBA

Felhívjuk szurkolóink figyelmét a stadion körüli, cca. 13:30 órakor életbe lépő közlekedési korlátozásokra. A Sport utca azon szakasza, mely az Észak 2 lakótelep fele visz, a Mező utca és a Gyurcsó utca kereszteződésében található körforgalomig kb. 13:30 órától lezárásra kerül a motoros és gyalogos forgalom számára egyaránt. A Sport utcába ezt követően csak a parkolási engedéllyel rendelkező gépjárművek (VIP, hivatalos személyek) lesznek beengedve. A DAC szurkolóinknak javasoljuk, hogy a stadiont a Piactér és Szent István tér felől közelítsék meg.

A parkolás a szokásos helyszíneken lehetséges, de a Vásártérre való behajtás csak a közelben található parkolók megteléséig lesz lehetséges, ezt követően szintén lezárásra kerül a motoros forgalom előtt. Javasoljuk még a Max és a Family Center bevásárlóközpontoknál található szabad parkolók használatát.

A hazai csapat szurkolói számára az A, B és a C tribünök lesznek megnyitva. A kerekesszékesek kijelölt helyei az AB, BC szektor és a Silver VIP alatt találhatók.

vendégszektor a D lelátón és a CD sarok egy részén helyezkedik el, és el van választva a hazai csapat drukkereinek fenntartott szektoroktól. A vendékszurkolók beléptetése a hazaiaktól elkülönítve történik. A C5 szektor egy része ütközőzónaként üresen lesz hagyva. A vendégszurkolók érkezését a rendőrség biztosítja. A két csapat és a Nagyszombat drukkereinek a stadionhoz való megérkezésekor néhány környező utca részleges lezárásra kerülhet. Kérjük a szurkolókat, hogy figyeljék a szervezők és a rendőrség utasításait.

Maga a stadionba való belépés csak a forgókapukon keresztül lehetséges, amelyek a következő helyeken találhatóak:

- Az A és B tribün továbbá a B és C tribün sarkán: belépés az AP, B és C lelátókra

- Az A tribün sarkában a Sport utca felől: egyedüli belépőhely az AL szektorba

- Az A tribün recepcióján át: Sky box, VIP

- A C és D tribün sarkán: belépés a CD és D tribünre – a vendégszektor

A szurkoló belépéskor hozzáérinti a megvásárolt belépő színes felét a QR kódleolvasóhoz, amivel aktiválódik a forgókapu egy személy belépésére. A forgókapuk csak az arra a tribünre szóló, megfelelő belépők számára engedélyezik a bejutást.

Megkérjük a szurkolókat a korai érkezésre, hiszen a biztonsági vizsgálat során elfogadott intézkedések a szokásosnál több időt igényelnek. A stadion kapui másfél órával a kezdés előtt nyitnak (13:30), a VIP szektorok fél órával előbb (13:00)

A személyes ellenőrzés miatt a női szurkolók számára külön forgóajtók állnak rendelkezésre.

CASHLESS RENDSZER A BÜFÉKBEN

A MOL Aréna büféiben csak az ún. Cashless kártyával lehetséges fizetni. Ez a készpénznélküli rendszer a feltöltőkártyák elve alapján működik, helyettesítve a készpénzes fizetést. A vasárnapi találkozó alkalmával is csak ezen a módon tudnak a szurkolók a büfékben fogyasztani.

Cashless kártyák értékesítése és feltöltése a belépőjegyek értékesítésével egyidejűleg a jegypénztárakban zajlik, azok nyitvatartási ideje alatt. A VIP szektor látogatóinak az A lelátó recepcióján, meccsnapon 13:30 és 17:30 között lesz megnyitva egy cashless kassza. Ezen felül a recepción, illetve a St. Nicolaus SILVER LOUNGE étteremben egy-egy feltöltő automatát helyeztünk el.

BIZTONSÁGI INTÉZKEDÉSEK

A 2018/19-es szezon előtt érvénybe lépett a SZLSZ új fegyelmi jogszabályzata, amely az eddigieknél sokkal szigorúbb büntetéseket helyez kilátásba a klubok és a látogatók számára is.    

A mérkőzést az 1/2014. számú, a sportrendezvényekről szóló törvény értelmében a rendőrség különleges rendszerű (rizikós) sporteseménynek nyilvánította. A mérkőzés előtt és alatt szigorú biztonsági intézkedések lesznek foganatosítva úgy a szervező, mint a rendőrség részéről. A stadionba való belépés előtt személyi ellenőrzésekre kerül sor.

A stadionba vezető belépési pontokon a szervező szolgálat minden meghatalmazása kihasználásra kerül, méghozzá az ide vonatkozó törvény és a szervező szolgálat elvárt kötelességei betartásának alapján. Azok a személyek, akik láthatólag alkohol vagy egyéb szerek befolyása alatt állnak, nem lesznek beengedve a stadionba; ugyanez azokra is érvényes, akiknél az előbb említett anyagokat találnak a szervezők. Minden transzparens és zászló is ellenőrzésre kerül, amelyek nem lehetnek szilárd rúdon, és amelyek esetlegesen fegyverként használhatók. Abban az esetben, ha az említett tárgyak gyalázó, gúnyolódó szavakat, illetve olyan képeket tartalmaznak, amelyek alkalmasak a köznyugalom megzavarására, elkobzásra kerülnek, és a tulajdonosaikat nem engedik be a stadionba. A stadion egyes szektorai átjárhatatlanok, melyek kapuval lesznek elválasztva, és a szervező szolgálat megfigyelése alatt állnak majd.

Kérjük a szurkolókat, ne hozzanak magukkal más államok szimbólumait, mert ezeket a rendezők nem engedik be a stadionba, és tulajdonosaikat átadják a rendőrségnek.

A belépők egyszer használatosak lesznek, ami azt jelenti, hogy a stadionba való belépés után már nem lesz lehetséges elhagyni azt, majd ismét visszatérni. Az egész mérkőzés során minden nézőnek magánál kell tartania az érvényes belépőjét, és a találkozó során felmutatnia azt a szervező szolgálat felszólítására.

Figyelmeztetjük szurkolóinkat, hogy bármilyen tárgyak bedobálása a pályára szigorúan tilos. Ennek megszegése szabálysértésnek minősül, amely a stadionból való kizárást von magával. Az egész stadiont és az egyes szektorokat kamerarendszer figyeli majd. Minden kamera által rögzített incidens azonnali kiértékelésre és elrendezésre kerül a szervező szolgálat és a rendőrség által. Rendbontás esetén a biztonsági egységek azonnali beavatkozása következik. 

Az YBS fanklub felhívása a vasárnapi rangadóval kapcsolatban

1, A KOREO előkészítésének céljából várunk minden DAC szurkolót SZOMBATON 2018. szeptember 22-én 17:00 órakor a MOL Aréna B bejáratához. Létszámtól függően a munka kb. egy órát vesz igénybe. A koreográfia elkészítése alatt tilos akármilyen hang-, videó-, képfelvételt készíteni!

A részvételt előre is köszönjük!

2, A B és C-szektor számára további információ vasárnapra

A bevonulás alatt nem a DAC sálat fogod tartani a magasba, hanem a B és C- szektorban, a székeken elhelyezett fóliát. Mindenki oda álljon, ahova a jegye szól. A lépcsőn elhelyezkedőket is kérjük az üres helyek elfoglalására. A kivitelezett koreónak csak akkor lesz hatása, ha mindenki a megfelelő szék előtt, a megfelelő pillanatban - a CAPOK utasításait figyelve, SZÍNNEL FELFELÉ, két kézzel fogja tartani a fóliát. Ha az arcod tükörképe ezüst színben pompázik, akkor megfelelően tartod! Akinek ARANY színű jut, az is az arany színt tartja felfelé, és nem az ezüstöt! A fóliát bejövetelkor nem bántod, addig a széken hagyod, míg nem kapsz utasítást az első sorokból. A lépcsőn elhelyezkedőket is utasítani kellene az üres helyek elfoglalására

Forrás: fcdac.sk

Címkék: DAC