Back to top

DAC-Miava: Biztonsági intézkedések

Publikálva: 2016, február 27 - 15:13
A vasárnapi DAC-Miava bajnoki mérkőzéssel kapcsolatos intézkedésekről a klub biztonsági menedzsere, Herdics Zoltán informálta az fcdac.sk-t.
DAC-Miava: Biztonsági intézkedések

A stadion északi lelátójának lebontását követően a stadion jelenlegi befogadóképessége 5200 néző, ebből háromezer az ülőhely és 2200 az állóhely. A vasárnapi mérkőzésen is a két fedett, valamint az eredményjelző felöli tribün lesz megnyitva.

A vendégszektor a főtribün bal szélén, a fedetlen részen lett kijelölve, ahová a 4-es számú beléptető kapun keresztül jutnak majd be a vendégszurkolók.

A hazai szurkolóknak négy beléptető kapu kerül megnyitásra: három a stadion Sport utca felöli oldalán (1, 2 és 3-as számú kapuk), egy pedig a stadion keleti oldalán a B szektor műfüves pálya felöli részén (6-os számú kapu). A 3-as számú kapu a bérleteseknek és a VIP belépőkkel rendelkezőknek lesz megnyitva; a Sport utca felől az 1-es és 2-es számú kapunál lesz pénztár nyitva. További pénztár a keleti lelátó mögött, a 6-os számú kapuknál fog működni.

A stadion kapui két órával a mérkőzés kezdete előtt (12.00) lesznek megnyitva a nézők számára. A hazai szurkolóknak az A1, A2 szektor (nagy lelátó - a vendégeknek kijelölt részt leszámítva), a B1, B2 szektor (keleti lelátó), valamint a D1, D2, D3 és D4 szektor (déli lelátó az eredményjelző oldalán) lett kijelölve.

Forrás: fcdac.sk

Ezt már olvasta?

Címkék: DAC
Cookies