Back to top

DAC-Liptószentmiklós: szurkolói információk

Publikálva: 2021, augusztus 1 - 09:04
Minden fontos információ a hétvégi ligamérkőzésre érkező szurkolók számára.
DAC-Liptószentmiklós: szurkolói információk

BELÉPŐJEGYEK ÁRUSÍTÁSA

Szlovákiában továbbra is érvényes az a rendelet, amely alapján az élvonalbeli hazai és nemzetközi sporteseményeken a nézők a stadion befogadóképességének az 50 százalékát foglalhatják el a folyamatos vizsgálat fázisában (ún. „zöld járások”, köztük a dunaszerdahelyi is), megszabott felső határ nélkül.

A MOL Aréna 12 700 férőhelyes, így az újonc elleni találkozóra legfeljebb 6350 szurkoló látogathat ki. Továbbra is minden második sort üresen kell hagyni – kérjük a szurkolókat, hogy a stadion minden pontján kövessék a szervezők utasításait.

Fokozott figyelmet kérünk a szurkolóktól az érvényben lévő korlátozások és egészségbiztonsági előírások (pl. minden második sor üresen hagyása) betartására. Ezek miatt a bérletek és a belépőjegyek nem biztosítják automatikusan a bérleten szereplő ülőhelyet. A helyfoglalást a megvásárolt tribünön belül biztosítjuk, érkezési sorrendben, pl. a C lelátóra szóló bérlettel/belépőjeggyel csak a C lelátóra, a B tribünössel csak a B tribünre lehet belépni.

A bérlet átruházható, tehát a tulajdonoson kívül más személy is felhasználhatja, amennyiben az adott árkategóriába tartozik.

Az egyszeri belépőjegyek sem szólnak pontos helyre; ezek tulajdonosait szintén kérjük, hogy tartsák be az előírt ülésrendet.

Belépőjegyek továbbra is kaphatók, online és a jegypénztárakban egyaránt. Az árusításukra vonatkozó információkat itt találják.

A mérkőzésen való részvétel regisztrációhoz kötött. Az űrlap a helyszíni jegyvásárlás esetén a pénztáraknál is kitölthető. Ezt a kötelezettséget a Közegészségügyi Hivatal (KH) rendelete szabja meg, és a bérletes szurkolókra is vonatkozik minden egyes találkozó előtt.

Felhívjuk a bérletes szurkolóink figyelmét, hogy a 2021/22-es bérletek szektor- és székszámát igazoló matricáját, amely az új bérletet aktiválja, továbbra is személyesen átvehetik a DAC store-ban. A mérkőzés napján a jegypénztárakban (standard bérlet), illetve a VIP recepción (VIP bérlet) lesz erre lehetőség.

A jegypénztár és a DAC store hétvégi nyitva tartása:
2021. július 31., szombat:
DAC store: 09:00-12:00 | 2-es számú kassza: 09.00-13.00
2021. augusztus 1., vasárnap:
DAC store: 15.00-20.30 | 2-es számú kassza: 15:00-20:00

ÉRKEZÉS, PARKOLÁS ÉS BELÉPTETÉS A STADIONBA

Felhívjuk szurkolóink figyelmét a stadion körüli, cca. 16:30 órakor életbe lépő közlekedési korlátozásokra. A parkolás a szokásos helyszíneken lehetséges, de a Vásártérre való behajtás csak a közelben található parkolók megteléséig lesz lehetséges, ezt követően szintén lezárásra kerül a motoros forgalom előtt. Javasoljuk még a Max és a Family Center bevásárlóközpontoknál található szabad parkolók használatát, illetve a Štúr utcán és a Sport utcán való parkolást.

A hazai csapat szurkolói számára az A, B és C tribünök lesznek megnyitva (azokat a szurkolókat, akik a D tribünre váltottak bérletet, megkérjük, hogy a B lelátón foglaljanak helyet). A kerekesszékesek kijelölt helyei az AB, BC szektor és a Silver VIP alatt találhatók.

A vendégszektor nem kerül megnyitásra, vendégszurkolók a mérkőzésen nem vehetnek részt.

Maga a stadionba való belépés csak a forgókapukon keresztül lehetséges, amelyek a következő helyeken találhatóak:
- Az A és B tribün továbbá a B és C tribün sarkán: AP, AB, B1, B2, B3, B4, BC, C1, C2, C3
- Az A tribün recepcióján át: Sky box, VIP

A szurkoló belépéskor hozzáérinti a megvásárolt belépőt/klubkártyáját a QR kódleolvasóhoz, amivel aktiválódik a forgókapu egy személy belépésére. A forgókapuk csak az arra a tribünre szóló, megfelelő belépők számára engedélyezik a bejutást.

Megkérjük a szurkolókat a korai érkezésre, hiszen a biztonsági vizsgálat során elfogadott intézkedések a szokásosnál több időt igényelnek. A stadion kapui másfél órával a kezdés előtt nyitnak (16:30), beleértve a VIP szektorokat.

A személyes ellenőrzés miatt a női szurkolók számára külön forgóajtók állnak rendelkezésre.

A mérkőzésre való belépésnél a szurkoló kötelező felmutatni egy, 24 óránál nem régebbi negatív PCR vagy LAMP tesztet.

A negatív Covid-teszt nem szükséges, amennyiben az adott személy:
a) legalább 14 napja megkapta a második adag vakcinát a kétadagos oltásból,
b) legalább 21 napja megkapta az első adag vakcinát az egyadagos oltásból,
c) legalább 14, napja megkapta az első adag vakcinát 180 napon belül a COVID-19 fertőzése után,
d) az elmúlt 180 napon belül átesett a COVID-19 betegségen,
e) 12 évnél fiatalabb.

Egyúttal megkérjük szurkolóinkat, hogy tartsák be a higiéniai előírásokat, főleg ezeket:
- A stadionba való belépés és az ott-tartózkodás csakis eltakart felső légutakkal (például szájmaszk, sál, kendő)lehetséges
- A stadionba való belépésnél, a büféknél, továbbá a belső helyiségekben is alkoholos kézfertőtlenítő adagolók lesznek kihelyezve és az utasításokat tartalmazó információs plakát.
- Nyilvános tömegrendezvényen való részvétel esetén a tömegrendezvény helyszínére érkezéskor és az onnan való távozáskor kötelező betartani a személyek közötti 2 méteres távolságot. Ez nem érvényes a közös háztartásban élőkre és a partnerekre.
Ülés esetén minden második sort kell üresen hagyni.

HÍRADÓ, DAC STORE ÉS FREE WIFI

A találkozóra kiadott színes meccsfüzetet (Híradó) a DAC store-ban találják majd meg a szurkolók, illetve a képre kattintva letölthető.

Használja ki a vásárlás lehetőségét, és látogasson el a hivatalos DAC store-ba, amely a mérkőzés napján 15:00 órakor nyit, és 20:30-kor zár. A DAC store-ban egy ún. „Fast line” is kialakításra kerül, a kiválasztott árucikkek megvásárlásának felgyorsítása érdekében. A forgókapukon áthaladva is vásárolhatnak a Fanshopban, konkrétan a BC szektorok sarkán megtalálható sátorban, ahol szintén érvényes a szezonbérlettel rendelkezők 5 százalékos árengedménye.

Az egész MOL Arénában elérhető a szabad internet hozzáférés. Keressék a MOL Aréna free wifi hálózatot, amelybe egyszerűen, a közösségi hálózatok vagy email segítségével tudnak bejelentkezni!

BIZTONSÁGI INTÉZKEDÉSEK

Figyelem! A mérkőzés előtt és alatt szigorú biztonsági intézkedések lesznek foganatosítva úgy a szervező, mint a rendőrség részéről. A stadionba való belépés előtt személyi ellenőrzésekre kerül sor.

A stadionba vezető belépési pontokon a szervező szolgálat minden meghatalmazása kihasználásra kerül, méghozzá az ide vonatkozó törvény és a szervező szolgálat elvárt kötelességei betartásának alapján. Azok a személyek, akik láthatólag alkohol vagy egyéb szerek befolyása alatt állnak, nem lesznek beengedve a stadionba; ugyanez azokra is érvényes, akiknél az előbb említett anyagokat találnak a szervezők. Minden transzparens és zászló is ellenőrzésre kerül, amelyek nem lehetnek szilárd rúdon, és amelyek esetlegesen fegyverként használhatók. Abban az esetben, ha az említett tárgyak gyalázó, gúnyolódó szavakat, illetve olyan képeket tartalmaznak, amelyek alkalmasak a köznyugalom megzavarására, elkobzásra kerülnek, és a tulajdonosaikat nem engedik be a stadionba.

Kérjük a szurkolókat, ne hozzanak magukkal más államok szimbólumait, mert ezeket a rendezők nem engedik be a stadionba, és tulajdonosaikat átadják a rendőrségnek.

A belépők egyszer használatosak lesznek, ami azt jelenti, hogy a stadionba való belépés után már nem lesz lehetséges elhagyni azt, majd ismét visszatérni. Az egész mérkőzés során minden nézőnek magánál kell tartania az érvényes belépőjét, és a találkozó során felmutatnia azt a szervező szolgálat felszólítására.

Figyelmeztetjük szurkolóinkat, hogy bármilyen tárgyak bedobálása a pályára szigorúan tilos. Ennek megszegése szabálysértésnek minősül, amely a stadionból való kizárást von magával. Az egész stadiont és az egyes szektorokat kamerarendszer figyeli majd. Minden kamera által rögzített incidens azonnali kiértékelésre és elrendezésre kerül a szervező szolgálat és a rendőrség által. Rendbontás esetén a biztonsági egységek azonnali beavatkozása következik. 

dac1904.sk

Ezt már olvasta?

Címkék: DAC, MOL Aréna
Cookies