Jelenlegi hely

DAC-Cracovia: van még jegy, már online is elérhető!

Ezt már olvasta?

Publikálva: 2019, július 11 - 14:45 | DAC hírek
Mostantól online is lehet belépőjegyet vásárolni a ma esti DAC-Cracovia Európa-liga mérkőzésre.
DAC-Cracovia: van még jegy, már online is elérhető!

A DAC ma 20:30 órakor az Európa-liga selejtezőjének 1. fordulójában a lengyel Cracovia csapatát fogadja. A mérkőzésre még kapható belépőjegy, ezek árjegyzékét itt találja.

A jegypénztárakon kívül mostantól online is meg lehet vásárolni a belépőket, méghozzá a D3 és D4szektorokba, 13:00 órától pedig a Silver P, L szektorokba. Klubkártya használata az online felületen jelenleg nem lehetséges.

Link: https://predpredaj.zoznam.sk/sk/listky/fc-dac-1904-dunajska-streda-mks-cracovia-sportova-ulica-929-01-dunajska-streda/

A predpredaj.sk portálon vásárolt belépőjegy a Hometicket formátumban működik. A pénz átutalása után a vásárló kinyomtatja a belépőjegyet, vagy a QR kóddal együtt letölti az okostelefonjába. A stadionba való belépéskor a szurkoló odatartja belépőjét vagy telefonját a QR kódleolvasóhoz, amivel aktiválódik a forgókapu és egy személy bemehet. A belépés felgyorsítása érdekében javasoljuk a nyomtatott verzióval érkezni a mérkőzésre. Az online jegyvásárlás nonstop elérhető és a mérkőzés kezdetével (ma 20:30 órakor) fejeződik be (illetve a készlet erejéig tart).

jegypénztárak mai nyitva tartása:

15:30-tól: a MOL Aréna 2-es számú jegypénztára

A jegypénztárakban készpénzes és bankkártyás fizetés is lehetséges (30 euró felett).

VIP Silver belépőjegyeket a jegypénztárakon kívül a DAC store üzletben is meg tudják vásárolni!

A DAC store nyitva tartása a hét hátralévő napjain:

Csütörtök: 15:30-23:00

Péntek: 12:00-18:00

Szombat: 09:00-12:00

Forrás: fcdac.sk