Back to top

DAC B/Nyékvárkony - TJ ISKRA Borčice 2:3

Publikálva: 2017, október 10 - 07:19
(Pont)rablás! A ráadásban tévesen megítélt tizenegyessel győztek a feljutásért harcoló, több exligás játékossal kiálló borcsiceiek. A vendégek mindhárom találatát Ján Novák, az élvonal egykori gólkirálya szerezte. Az Iskra múltheti két találkozója egyforma forgatókönyv szerint zajlott - 2:1-es hazai vezetés a félidőben (szerdán a Borcsis, vasárnap a DAC B javára), 2:3-as eredmény a végén (szerdán a Vágsellye, vasárnap a Borcsic javára).

DAC B/Nyékvárkony - TJ ISKRA Borčice 2:3 (2:1)

2017.10.08., vasárnap, 14:30

Góllövők: 6. Domonkos, 43. Mészáros (11 m) - 25. Novák (11 m), 54. Novák, 90. Novák (11 m)

Játékvezető: Drobec - 250 néző

DAC B/Nyékvárkony: Száraz - Blackman (63. Bajić), Šimko, G. Varga, Kosorin - Kontár, Nagy - Domonkos (75. Grebač), Aluku (87. Tešlár), Iván (63. Rymarenko) - Mészáros. Edző: Branislav Fodrek.

Edzői értékelés

Branislav Fodrek: „A nézők jó mérkőzést láthattak. Teljesen megfojtottuk az ellenfél játékát, a kezdő sípszótól aktívak voltunk és a gyorsan meg is szereztük a vezetést. Kár azért a teljesen felesleges szabálytalanságért, ami után az ellenfél büntetőt kapott. Ez egy kicsit visszavetett minket, de még az első játékrészben mi is betaláltunk tizenegyesből, így előnnyel vonulhattunk a félidei szünetre. A vezetésünk hűen tükrözte azt a tényt, hogy az első negyvenöt percben mi voltunk a jobb csapat. Tudtuk azonban, hogy az ellenfél erős, tapasztalt játékosokkal rendelkezik, és főleg az egyéni képességekre alapoznak. A második játékrészben ellenfelünk aktívabban futballozott, és a hibánkat ismét góllal büntette. A mérkőzés abban a fázisában a vendégek játszottak jobban, de az utolsó húsz percben megint mi voltunk, akik a magunk javára akartuk fordítani a találkozót. Szerintem a pontosztozkodás igazságosabb eredmény lett volna, és mindkét csapat elégedett is lett volna vele, de ami az utolsó másodpercekben történt, azt nem érdemes kommentálni sem. Nem akarjuk magunkat a játékvezetőre kibeszélni, de így kikapni az utolsó pillanatokban, egy kitalált tizenegyessel… Sajnálom a srácokat, de ez is egy tapasztalat a számukra.”

Vasárnap, 2017. október 15-én 14,30-tól a sereghajtó privigyei bányászok otthonába utazik a DAC juniorcsapata.

Forrás: fcdac.sk

Ezt már olvasta?

Címkék: DAC
Cookies