Back to top

DAC B: Érsekújvár - DAC B/Nyékvárkony 1:1 (0:0)

Publikálva: 2017, szeptember 1 - 07:11
A végén csattant az ostor, a csereként beállt Szelle Lajos találata értékes pontot hozott az érsekújvári erődből a 3. liga 16. fordulójában.

FKM Nové Zámky - DAC B/Nyékvárkony 1:1 (0:0)
2017.08.30., szerda, 17:00
Góllövők: 80. Švajda - 85. Szelle
Játékvezető: Havran - 431 néző
DAC B/Nyékvárkony: Slávik - Kosorin, Varga G., Šimko, Bajics - Nagy, Tešlár - Csóka, Domonkos (89. Varga D.), Iván (80. Szelle) - Mészáros (75. Grebač). Edző: Branislav Fodrek.

Edzői értékelés

Branislav Fodrek: „Mindkét csapat hozzájárult ahhoz, hogy egy színvonalas harmadik ligás mérkőzést láthatott a közönség. Nagyon értékes számunka az egy pont, hiszen egy erős ellenfél otthonában léptünk pályára, amely a kezdő sípszótól a győzelemért hajtott. Úgy gondolom, hogy főleg az első félidőben nem engedtük helyzetekbe kerülni őket, míg nekünk három-négy jó lehetőségünk is volt a gyors ellentámadásaink után, amelyeket azonban nem sikerült gólra váltanunk. A második játékrészben beszorítottak minket a hazaiak, főleg a sok rögzített játékhelyzetnek köszönhetően, de jól védekeztünk. Sajnos az egyik szabadrúgást és a hibánkat követően sikerült betalálniuk. Meg kell azonban dicsérnem a játékosaimat, amiért a bekapott gól után sem omlottak össze, és mindent megtettek annak érdekében, hogy ne üres kézzel jöjjünk haza. Ennek egy szép támadást követően meg is lett a jutalma, amikor öt perccel a vége előtt Szelle kiegyenlített. Szerintem igazságos eredmény a döntetlen, jó és küzdelmes meccset láthatott a közönség. Sikerült hátrányból visszajönnünk, így nagyon értékes számunkra az egy pont. Jó tapasztalat volt fiatal játékosainknak ilyen számos közönség előtt játszani. Az érsekújvári gárda otthon nagyon erős, és nem sok pontot fognak odahaza elhullajtani. Nagyon nehéz idegenbeli meccseken vagyunk túl, ám sikerült fontos pontokat szereznünk. Viszont ennek csak akkor lesz értelme, hogy ha a legközelebbi, Nagytapolcsány elleni hazai összecsapást sikerrel vesszük. Bízom benne, hogy jól felkészülünk, és sikerül otthon tartani a három pontot.”

A következő játéknapon ismét hazatér a csapat, vasárnap 16:00 órától a Nagytapolcsányt fogadják Nyékvárkonyban.

Forrás: fcdac.sk

Ezt már olvasta?

Címkék: DAC
Cookies