Jelenlegi hely

DAC-Atromitosz: már klubkártyával is működik az online eladás

Ezt már olvasta?

Publikálva: 2019, július 22 - 18:17 | DAC hírek
Újabb történelmi esemény vár a DAC csapatára és szurkolóira. Csütörtök este ismét „európai“ díszruhába öltözik a MOL Aréna és a város! Az Európa-liga 2. selejtezőkörének első mérkőzésén a görög Atromitosz FC együttesét látják vendégül.
DAC-Atromitosz: már klubkártyával is működik az online eladás

A találkozó 20:30 órakor kezdődik, és a predpredaj.sk portálon ma 16:30-tól folytatódik az online értékesítés.

Link: https://predpredaj.zoznam.sk/sk/listky/fc-dac-1904-dunajska-streda-atromitos-fc-dunajska-streda/

A predpredaj.sk portálon vásárolt belépőjegy a Hometicket formátumban működik. A pénz átutalása után a vásárló kinyomtatja a belépőjegyet, vagy a QR kóddal együtt letölti az okostelefonjába. A stadionba való belépéskor a szurkoló odatartja belépőjét, telefonját (vagy bérletes esetén a klubkártyáját) a QR kódleolvasóhoz, amivel aktiválódik a forgókapu és egy személy bemehet. Az online jegyvásárlás nonstop elérhető és a mérkőzés kezdetével (2019.07.25., 20:30 órakor) fejeződik be, illetve a készlet erejéig tart.

Újdonságnak számít, hogy mostantól már az internetes jegyvásárlás esetén is érvényesíteni tudják a klubkártya által nyújtott kedvezményüket! A vásárlás menete:

- A hely kiválasztása

- A kiválasztott hely megjelenik a kosárban

- A belépőjegy típusának kiválasztása (felnőtt, kedvezményes)

- Clubcard number-mező kitöltése – a mező melletti nyíl megnyomásával aktiválódik a kártya száma és levonásra kerül a kedvezmény

- Megrendelés véglegesítése, fizetés

- Email visszaigazolás a megrendelésről, mely tartalmazza az elektronikus jegyeket, melyeket kérjük a szurkolók kinyomtatva hozzák magukkal.

Megjegyzés: a bérlettel rendelkező klubkártyások hétvégi online jegyvásárlása során a belépőjegyét hozzárendeltük a bérletes klubkártyájára, ezért fontos, hogy klubkártyáját használja belépéskor a MOL Aréna beléptető kapuinál. (A július 22-től online vásárolt belépőjegyét azonban mindenképp nyomtassa ki, a válaszlevélben leírtak alapján).

A nem bérletes szurkolókat kérjük, az online vásárlás után nyomtassa ki az belépőjegyet, majd használja belépéskor a MOL Aréna beléptető kapuinál. A belépőjegy egyedi kóddal van ellátva, mely használat után (stadionba való belépéskor) deaktiválódik.

Több klubkártya is felhasználható egy megrendelésnél, tehát ahány kártyaszámot ad meg a szurkoló annyiszor számítódik be a kedvezmeny. Egy vásárlásnál maximum 8 darab belépőjegyet lehet rendelni. Egy kártyára viszont továbbra is csak egy belépőjegy vásárolható.

A jegypénztárak és a DAC store a már megadott időpontban tartanak nyitva. 

Továbbra is kérjük a klubkártyával, bérlettel rendelkező szurkolókat, hogy helyszíni jegyvásárlás esetén ne felejtsék otthon a kártyáikat, mivel ezekre szüksegünk van a kedvezmény aktiválásához.

Forrás: fcdac.sk

Címkék: DAC