Back to top

DAC 1904 - Nagyszombat: szurkolói információk

Publikálva: 2024, május 11 - 09:16
Hasznos tudnivalók a vasárnapi DAC-Nagyszombat megyei rangadóra érkező szurkolók számára!
DAC 1904 - Nagyszombat: szurkolói információk

BELÉPŐJEGYEK ÁRUSÍTÁSA

 

A felsőházi rájátszás 9. fordulójában a nagyszombati Spartak együttesét fogadjuk a MOL Arénában vasárnap 17:30-kor.

Belépőjegyek továbbra is kaphatók, online és a jegypénztárakban egyaránt. Az árusításukra vonatkozó információkat itt találják.

 

A jegypénztár és a DAC store nyitva tartása a mérkőzés napjáig:
2024. május 10., péntek:
DAC store: 10:00-18:00 | VIP recepció: 14:00-18:00
2024. május 11., szombat:
DAC store: 9:00-12:00 | VIP recepció: 9:00-12:00
2024. május 12., vasárnap (meccsnap – DAC-Nagyszombat!):
DAC store: 14:30-20:30 | 2-es számú kassza: 13:30-20:30

KUKKONIA SILVER LOUNGE vasárnapi menüje ide kattintva olvasható. A Silver VIP belépőjegyek árusítása a jegypénztáron kívül a DAC store-ban is zajlik.

Nincs még klubkártyád? Szerezd be itt:
- online a https://store.dac1904.sk/klubkartya címen
- vagy személyes a jegypénztárakban a fenti nyitva tartás alatt, illetve a DAC store-ban is.

A bérletek és az egyszeri belépőjegyek pontos helyre – a bérleten/belépőjegyen szereplő ülőhelyre – szólnak.

ÉRKEZÉS, PARKOLÁS ÉS BELÉPTETÉS A STADIONBA

Felhívjuk szurkolóink figyelmét a stadion körüli, cca. 15:30 órakor életbe lépő következő közlekedési korlátozásokra:
- a Vásártér felőli bekötőutat a Városi Rendőrség munkatársai 15:30 órától lezárják a gépjárművek elől
- a rendőrség 15:30-kor lezárja a Sport utca azon szakaszát, amely a körforgalomtól a Rózsaliget és a Fenyves lakótelepek közti összekötő útig vezet; a Sport utcába ezt követően csak a parkolási engedéllyel rendelkező gépjárművek (VIP, hivatalos személyek) lesznek beengedve
- a Gyurcsó u. és a Kisudvarnoki út közti kereszteződést a rendőrség fogja ellenőrizni; 15:30-tól a rendőrség lezárja a Szent János, a Kisudvarnoki és a Gyurcsó utcát a gépjárművek elől
- a két csapat és a Spartak drukkereinek a stadionhoz való megérkezésekor forgalomkorlátozásra lehet számítani a Gyurcsó, Mező, Szabó Gyula, Kertész és Czibók utcákon is; ugyanez érvényes a vendégszurkolók meccs utáni távozására is
- az Észak I. és Észak II. lakótelep felől érkező DAC-szurkolóknak javasoljuk, hogy a stadiont a Fenyves lakótelep felől közelítsék meg

A Sport utcába kizárólag a parkolási engedéllyel (VIP, hivatalos személyek) rendelkező gépjárművek lesznek beengedve.

parkolás a szokásos helyszíneken lehetséges, de a Vásártérre való behajtás csak a közelben található parkolók megteléséig lesz lehetséges, ezt követően szintén lezárásra kerül a motoros forgalom előtt. Javasoljuk még a Max és a Family Center bevásárlóközpontoknál található szabad parkolók használatát. A Gyurcsó utcában, főleg a temető melletti részen, nem ajánlott a parkolás. A gokart pálya parkolója a Kisudvarnoki úton ezúttal nem lesz megnyitva.

A hazai csapat szurkolói számára az A, B C és D (D2, D3, D4 szektorok) tribünök lesznek megnyitva. A kerekesszékesek kijelölt helyei az AB, BC szektor és a Silver VIP alatt találhatók.

vendégcsapat szurkolói számára a D1 szektor, illetve a CD rész, különálló, a hazai szurkolók szektoraitól elválasztott szektor lesz megnyitva. A vendégszurkolók beléptetése a hazaiaktól elkülönítve történik. A C5 és D2 szektorok egy része ütközőzónaként üresen lesz hagyva. A vendégszurkolók érkezését a rendőrség biztosítja.

Maga a stadionba való belépés csak a forgókapukon keresztül lehetséges, amelyek a következő helyeken találhatóak:
- az A és B tribün továbbá a B és C tribün sarkán: AP, AB, B1, B2, B3, B4, BC, C1, C2, C3, C4, C5, CD
- Az A tribün és D tribün sarkán: AL, AD, D2, D3, D4
- az A tribün recepcióján át: Sky box, VIP
- a C és D tribün sarkán: belépés a CD és D tribünre: a vendégszektor

A szurkoló belépéskor hozzáérinti a megvásárolt belépőt/klubkártyáját a QR kódleolvasóhoz, amivel aktiválódik a forgókapu egy személy belépésére. A forgókapuk csak az arra a tribünre szóló, megfelelő belépők számára engedélyezik a bejutást.

Felhívjuk szurkolóink figyelmét a kapuknál zajló fokozott ellenőrzésre, ahol mindenki a megfelelő típusú bérlettel/jeggyel lesz beengedve. Megkérjük a kedvezményes jeggyel/bérlettel érkező szurkolókat, hogy ne felejtsék el magukkal hozni a kedvezményre való jogosultságot igazoló okmányt. Az a szurkoló, aki kedvezményes jegyet/bérletet mutat fel, de annak használatára való jogosultságát nem tudja igazolni, nem lesz beengedve a stadionba.

Megkérjük a szurkolókat a korai érkezésre, hiszen a biztonsági vizsgálat során elfogadott intézkedések a szokásosnál több időt igényelnek. A stadion kapui másfél órával a kezdés előtt nyitnak (16:00, beleértve a VIP szektorokat).

A személyes ellenőrzés miatt a női szurkolók számára külön forgóajtók állnak rendelkezésre.

Annak érdekében, hogy elkerüljük a pénztárak előtt kialakuló hosszú sorokat, a kapu nyitásától a mérkőzés kezdetéig (tehát 16:00 és 17:30 óra között) a pénztárakban kizárólag az alábbiak lesznek lehetségesek:
- belépőjegyek értékesítése
- klubkártyák és tavaszi szezonbérletek kiadása (az online vásárláskor kapott voucher alapján)
- cashless kártyák feltöltése

A klubkártyák árusítása az említett időpontban szünetel; illetve ajánljuk az online vagy a kapuk nyitásáig megejtett vásárlást.

VISSZAVÁLTHATÓ REPOHARAK ÉS CASHLESS RENDSZER A BÜFÉKBEN

A 2022-es tavaszi szezontól az eldobható műanyag poharakat ún. repoharakra cseréltük. Ezekben kínáljuk az alkoholos és alkoholmentes italokat a MOL Aréna büféiben, beleértve a VIP bárokat is. A visszaváltható repoharak nem csak környezettudatosak, hanem kényelmesebbek, erősebbek és az egyedi tervezésüknek köszönhetően szebbek is.

A pohár egyszeri 2 eurós zálog ellenében megvásárolható, majd bármikor visszaváltható.

MOL Aréna büféiben csak az ún. Cashless kártyával lehetséges fizetni. Ez a készpénznélküli rendszer a feltöltőkártyák elve alapján működik, helyettesítve a készpénzes fizetést. A hétvégi találkozó alkalmával is csak ezen a módon tudnak a szurkolók a büfékben fogyasztani.

Cashless kártyák értékesítése és feltöltése a belépőjegyek értékesítésével egyidejűleg a jegypénztárakban zajlik, azok nyitvatartási ideje alatt. A hazai szektorokban helyet foglaló szurkoló számára a B1 (már itt is elfogadjuk a kártyás fizetést), C1 és C5 szektoroknál helyeztünk el egy-egy feltöltő automatát.

A VIP szektor látogatóinak az A lelátó recepcióján, meccsnapon 16:00 és 20:30 között lesz megnyitva egy cashless kassza.

Ne feledje, hogy a DAC CLUBCARD klubkártya egyúttal Cashless kártyaként is működik!

A CASHLESS KÁRTYÁK ONLINE FELTÖLTÉSE

Emlékeztetjük a FANPORTAL-on beregisztrált szezonbérlettel ill. klubkártyával rendelkező szurkolóinkat, hogy a felületen online is fel tudják tölteni a Cashless kártyájukat. Ugyanitt az aktuális cashless egyenlegüket is le tudják ellenőrizni. Használják ki ezt a lehetőséget!

A CASHLESS KÁRTYÁN FENNMARADÓ ÖSSZEG VISSZATÉRÍTÉSE

Akárcsak az elmúlt évek során, elszámolási okok miatt idén is szükséges, hogy a szurkolók az aktuális szezon végéig lenullázzák a saját Cashless kártyájukon levő összeget. Az ezen található kreditet 2024. május 31-ig igényelhetik vissza a DAC store és a jegypénztárak nyitvatartási ideje alatt.

A 2023/24-es idény során, a DAC store-ban kiállított ajándékutalványok (voucher) érvényessége is 2024. május 31-gyel lejár. Ezért kérjük, a kreditet ezen időszakban vásárolják le az üzletünkben.

A Nagyszombat elleni mérkőzés után a jegypénztárak és a DAC store is 20:30 óráig lesz nyitva, ahol lehetőség nyílik a cashless kártyán fennmaradó összeg visszaigénylésére.

FANZÓNA, ARCFESTÉS, HÍRADÓ, DAC STORE ÉS FREE WIFI

A mérkőzés napján 15:30 órakor, a B tribün mögött nyit a Fanzóna, ahova gazdag kísérőprogrammal várjuk a kicsiket és nagyokat egyaránt. A stadion környékén és területén a már jól ismert Band of Streets zenekar gondoskodik a jó hangulatról, 16:00-tól. A MOL Aréna kerítésén képkiállítással várjuk a szurkolókat a DAC elmúlt 120 évéről.

A forgóajtók közelében, a B és C lelátók alatt a kapunyitástól (16:00) újra ingyenes arcfestést szervezünk a szurkolók részére.

A találkozóra kiadott színes meccsfüzetet (Híradó) a DAC store-ban találják majd meg a szurkolók, illetve a képre kattintva letölthető.

Használja ki a vásárlás lehetőségét, és látogasson el a hivatalos DAC store-ba, amely a mérkőzés napján 14:30 órakor nyit, és 20:30-kor zár. Meccsnapon a forgókapukon áthaladva is vásárolhatnak a Fanshopban, konkrétan a BC szektorok sarkán megtalálható sátorban, ahol már a bankkártyás fizetés is lehetséges.

Az egész MOL Arénában elérhető a szabad internet hozzáférés. Keressék a MOL Aréna free wifi hálózatot, amelybe egyszerűen, a közösségi hálózatok vagy email segítségével tudnak bejelentkezni!

BIZTONSÁGI INTÉZKEDÉSEK

Figyelem! A mérkőzést az 1/2014. számú, a sportrendezvényekről szóló törvény értelmében a rendőrség különleges rendszerű (rizikós) sporteseménynek nyilvánította. A mérkőzés előtt és alatt szigorú biztonsági intézkedések lesznek foganatosítva úgy a szervező, mint a rendőrség részéről. A stadionba való belépés előtt személyi ellenőrzésekre kerül sor.

A stadionba vezető belépési pontokon a szervező szolgálat minden meghatalmazása kihasználásra kerül, méghozzá az ide vonatkozó törvény és a szervező szolgálat elvárt kötelességei betartásának alapján. Azok a személyek, akik láthatólag alkohol vagy egyéb szerek befolyása alatt állnak, nem lesznek beengedve a stadionba; ugyanez azokra is érvényes, akiknél az előbb említett anyagokat találnak a szervezők. Minden transzparens és zászló is ellenőrzésre kerül, amelyek nem lehetnek szilárd rúdon, és amelyek esetlegesen fegyverként használhatók. Abban az esetben, ha az említett tárgyak gyalázó, gúnyolódó szavakat, illetve olyan képeket tartalmaznak, amelyek alkalmasak a köznyugalom megzavarására, elkobzásra kerülnek, és a tulajdonosaikat nem engedik be a stadionba.

Kérjük a szurkolókat, ne hozzanak magukkal más államok szimbólumait, mert ezeket a rendezők nem engedik be a stadionba, és tulajdonosaikat átadják a rendőrségnek.

A pirotechnikai eszközök használata szigorúan tilos. A tiltás megszegése esetén a rendező szolgálat azonnali beavatkozást hajt végre a vétkes ellen.

A belépők egyszer használatosak lesznek, ami azt jelenti, hogy a stadionba való belépés után már nem lesz lehetséges elhagyni azt, majd ismét visszatérni. Az egész mérkőzés során minden nézőnek magánál kell tartania az érvényes belépőjét, és a találkozó során felmutatnia azt a szervező szolgálat felszólítására.

Figyelmeztetjük szurkolóinkat, hogy bármilyen tárgyak bedobálása a pályára szigorúan tilos. Ennek megszegése szabálysértésnek minősül, amely a stadionból való kizárást von magával. Az egész stadiont és az egyes szektorokat kamerarendszer figyeli majd. Minden kamera által rögzített incidens azonnali kiértékelésre és elrendezésre kerül a szervező szolgálat és a rendőrség által. Rendbontás esetén a biztonsági egységek azonnali beavatkozása következik.

dac1904.sk

Ezt már olvasta?

Címkék: DAC, Niké Liga
Cookies