Back to top

A DAC 1904 - Hartberg felkészülési mérkőzés előtt

Publikálva: 2024, január 20 - 11:57
Szombaton 13:00 órai kezdettel az osztrák élvonal 4. helyezettjével mérkőzik meg a DAC csapata a teli felkészülés első erőpróbáján. A találkozót a MOL Akadémián rendezik.
A DAC 1904 - Hartberg felkészülési mérkőzés előtt

Csapatunk új esztendőbeli első összecsapása zárja a téli felkészülés második hetét. A sárga-kékek a TSV Hartberg együttesét fogadják a MOL Akadémián, amely az ősz után az osztrák Bundesliga negyedik helyén áll. A vendégcsapatról minden fontos információt itt olvashatnak.

A DAC gárdája múlt hétfőn, január 8-án kezdte meg az edzéseket, a játékosok többségében napi két gyakorlást abszolváltak. „A holnapi mérkőzésen az lesz a legfontosabb, hogy senki se sérüljön meg és hogy a taktika szempontjából egy újabb fontos lépést tegyünk előre. Természetes, hogy mindegyik futballistának a maximumot kell nyújtania. Az elmúlt két hét alatt nagyon keményen dolgoztak, mivel erőnléti szempontból is fejlődnünk kell. Ezért előjöhet a fáradtság, de nem szabad, hogy ez kifogásként szolgáljon. Mindegyik játékos legfeljebb 45 percet kap. Egy komoly minőséget képviselő ellenféllel találkozunk, amely erős a labdatartásban és a velük való megmérettetés kiváló teszt lesz a nehéz tavasz előtt” – állapította meg Xisco Muñoz vezetőedző.

Aleš Čermák vállsérülés, míg Filip Kaša betegség miatt került fel a hiányzók listájára. Damir Redzic játéka is kérdéses. „Néhány játékost kipróbálunk a projektünk keretén belül, mindenki lehetőséget kap, hogy felhívja magára a figyelmet” – tette hozzá a spanyol szakvezető.

A DAC 1904 – TSV Hartberg felkészülési mérkőzést 2024. január 20-án, szombaton 13:00 órai kezdettel rendezik, játékvezetők Chromý – Lalo, Hegedűs.

Szurkolói útmutató

A találkozó helyszíne a MOL Akadémia természetes borítású 1-es számú pályája, a belépés ingyenes.

Parkolás: megkérjük a szurkolókat, hogy gépjárműveiket a Bécsi út mentén állítsák le. Kérjük, kövessék a rendezők utasításait!

Belépés a főbejárat sorompóján át lehetséges. Kapunyitás 30 perccel a mérkőzés kezdete előtt (12:30 órától).

Az Akadémia egész területén tilos a dohányzás, az alkoholtartalmú italok és a tökmag fogyasztása.

A mérkőzést hivatalos YouTube-csatornánkon és Facebook profilunkon is élőben követhetik.

dac1904.sk

Ezt már olvasta?

Cookies