Back to top

DAC 1904 - Besztercebánya: szurkolói információk

Publikálva: 2023, május 18 - 13:10
Minden fontos információ a szombati DAC-os ligamérkőzésre érkező szurkolók számára.
DAC 1904 - Besztercebánya: szurkolói információk

BELÉPŐJEGYEK ÁRUSÍTÁSA

A felsőházi rájátszás utolsó, 10. fordulójában az MFK Dukla Banská Bystrica (Besztercebánya) együttesét fogadjuk a MOL Arénában szombaton 18:00-kor.

Belépőjegyek továbbra is kaphatók, online és a jegypénztárakban egyaránt. Az árusításukra vonatkozó információkat itt találják.

A jegypénztár és a DAC store nyitva tartása a mérkőzés napjáig:
2023. május 18., csütörtök:
DAC store: 10:00-18:00 | 2-es számú kassza: 10.00-18.00
2023. május 19., péntek:
DAC store: 10:00-18:00 | VIP recepció: 10.00-18.00
2023. május 20., szombat (meccsnap!):
DAC store: 15:00-21:00 | 2-es számú kassza: 14.00-21.00

St. Nicolaus SILVER LOUNGE szombati menüje ide kattintva olvasható. A Silver VIP belépőjegyek árusítása a jegypénztáron kívül a DAC store-ban is zajlik.

Nincs még klubkártyád? Szerezd be itt:
- online a https://shop.dac1904.sk/klubkartya címen
- vagy személyes a jegypénztárakban a fenti nyitva tartás alatt, illetve a DAC store-ban is.

A bérletek és az egyszeri belépőjegyek pontos helyre – a bérleten/belépőjegyen szereplő ülőhelyre – szólnak.

 

ÉRKEZÉS, PARKOLÁS ÉS BELÉPTETÉS A STADIONBA

Felhívjuk szurkolóink figyelmét a stadion körüli, cca. 16:30 órakor életbe lépő közlekedési korlátozásokra. A parkolás a szokásos helyszíneken lehetséges, de a Vásártérre való behajtás csak a közelben található parkolók megteléséig lesz lehetséges, ezt követően szintén lezárásra kerül a motoros forgalom előtt. Javasoljuk még a Max és a Family Center bevásárlóközpontoknál található szabad parkolók használatát, illetve a Štúr utcán és a Sport utcán való parkolást.

A hazai csapat szurkolói számára az A, B, C és D tribünök lesznek megnyitva. A kerekesszékesek kijelölt helyei az AB, BC szektor és a Silver VIP alatt találhatók.

vendégek nem igényeltek belépőjegyet a szurkolóik számára.

Maga a stadionba való belépés csak a forgókapukon keresztül lehetséges, amelyek a következő helyeken találhatóak:
- az A és B tribün továbbá a B és C tribün sarkán: AP, AB, B1, B2, B3, B4, BC, C1, C2, C3, C4, C5, CD
- az A és D tribün továbbá: AD, D2, D3, D4
- az A tribün recepcióján át: Sky box, VIP

A szurkoló belépéskor hozzáérinti a megvásárolt belépőt/klubkártyáját a QR kódleolvasóhoz, amivel aktiválódik a forgókapu egy személy belépésére. A forgókapuk csak az arra a tribünre szóló, megfelelő belépők számára engedélyezik a bejutást.

Megkérjük a szurkolókat a korai érkezésre, hiszen a biztonsági vizsgálat során elfogadott intézkedések a szokásosnál több időt igényelnek. A stadion kapui másfél órával a kezdés előtt nyitnak (16:30), beleértve a VIP szektorokat.

A személyes ellenőrzés miatt a női szurkolók számára külön forgóajtók állnak rendelkezésre.

Annak érdekében, hogy elkerüljük a pénztárak előtt kialakuló hosszú sorokat, a kapu nyitásától a mérkőzés kezdetéig (tehát 16:30 és 18:00 óra között) a pénztárakban kizárólag az alábbiak lesznek lehetségesek:
- belépőjegyek értékesítése
- klubkártyák kiadása (az online vásárláskor kapott voucher alapján)
- cashless kártyák feltöltése

A klubkártyák árusítása az említett időpontban szünetel; illetve ajánljuk az online vagy a kapuk nyitásáig megejtett vásárlást.

 

VISSZAVÁLTHATÓ REPOHARAK ÉS CASHLESS RENDSZER A BÜFÉKBEN

A 2022-es tavaszi szezontól az eldobható műanyag poharakat ún. repoharakra cseréltük. Ezekben kínáljuk az alkoholos és alkoholmentes italokat a MOL Aréna büféiben, beleértve a VIP bárokat is. A visszaváltható repoharak nem csak környezettudatosak, hanem kényelmesebbek, erősebbek és az egyedi tervezésüknek köszönhetően szebbek is.

A pohár egyszeri 2 eurós zálog ellenében megvásárolható, majd bármikor visszaváltható.

MOL Aréna büféiben csak az ún. Cashless kártyával lehetséges fizetni. Ez a készpénznélküli rendszer a feltöltőkártyák elve alapján működik, helyettesítve a készpénzes fizetést. A hétvégi találkozó alkalmával is csak ezen a módon tudnak a szurkolók a büfékben fogyasztani.

Cashless kártyák értékesítése és feltöltése a belépőjegyek értékesítésével egyidejűleg a jegypénztárakban zajlik, azok nyitvatartási ideje alatt.

A VIP szektor látogatóinak az A lelátó recepcióján, meccsnapon 16:30 és 20:30 között lesz megnyitva egy cashless kassza. Ezen felül a recepción, illetve a St. Nicolaus SILVER LOUNGE étteremben egy-egy feltöltő automatát helyeztünk el.

Figyelem! Az AL, AD, D2, D3 és D4 szektor látogatóit megkérjük, hogy a Cashless kártyát a forgóajtón való belépés előtt vásárolják meg. A D2-es szektor alatt elhelyeztünk egy feltöltő automatát, ill. a forgóajtóknál 8 eurós kredittel előre feltöltött Cashless kártyát tudnak vásárolni.

Ne feledje, hogy a DAC CLUBCARD klubkártya egyúttal Cashless kártyaként is működik!

 

A CASHLESS KÁRTYÁK ONLINE FELTÖLTÉSE

Emlékeztetjük a FANPORTAL-on beregisztrált szezonbérlettel ill. klubkártyával rendelkező szurkolóinkat, hogy a felületen online is fel tudják tölteni a Cashless kártyájukat. Ugyanitt az aktuális cashless egyenlegüket is le tudják ellenőrizni. Használják ki ezt a lehetőséget!

A CASHLESS KÁRTYÁN FENNMARADÓ ÖSSZEG VISSZATÉRÍTÉSE

Akárcsak az elmúlt évek során, elszámolási okok miatt idén is szükséges, hogy a szurkolók az aktuális szezon végéig lenullázzák a saját Cashless kártyájukon levő összeget. Az ezen található kreditet 2023. május 31-ig igényelhetik vissza a DAC store és a jegypénztárak nyitvatartási ideje alatt.

A klubkártyán (DAC CLUBCARD) az új szezon előtt fel kell tölteni a kreditet.

A 2022/23-as idény során, a DAC store-ban kiállított ajándékutalványok (voucher) érvényessége is 2023. május 31-gyel lejár. Ezért kérjük, a kreditet ezen időszakban vásárolják le az üzletünkben.

A Besztercebánya elleni mérkőzés után a jegypénztárak és a DAC store is 21:00 óráig lesz nyitva, ahol lehetőség nyílik a cashless kártyán fennmaradó összeg visszaigénylésére.

 

FANZÓNA, ARCFESTÉS, HÍRADÓ, DAC STORE ÉS FREE WIFI

A mérkőzés napján 16:00 órakor, a B tribün mögötti parkolóban nyit a Fanzóna, ahova várjuk a kicsiket és nagyokat egyaránt. A szurkolók itt több focis versenyt is kipróbálhatnak, a jó hangulatról pedig Vasovski Live gondoskodik.

A forgóajtók közelében, a B és C lelátók alatt a kapunyitástól (16:30) újra ingyenes arcfestést szervezünk a szurkolók részére.

A találkozóra kiadott színes meccsfüzetet (Híradó) a DAC store-ban találják majd meg a szurkolók, illetve a képre kattintva letölthető.

Használja ki a vásárlás lehetőségét, és látogasson el a hivatalos DAC store-ba, amely a mérkőzés napján 15:00 órakor nyit, és 21:00-kor zár. A DAC store-ban egy ún. „Fast line” is kialakításra kerül, a kiválasztott árucikkek megvásárlásának felgyorsítása érdekében. A forgókapukon áthaladva is vásárolhatnak a Fanshopban, konkrétan a BC szektorok sarkán megtalálható sátorban, ahol szintén érvényes a szezonbérlettel rendelkezők 10 százalékos árengedménye.

Az egész MOL Arénában elérhető a szabad internet hozzáférés. Keressék a MOL Aréna free wifi hálózatot, amelybe egyszerűen, a közösségi hálózatok vagy email segítségével tudnak bejelentkezni!

 

BIZTONSÁGI INTÉZKEDÉSEK

Figyelem! A mérkőzés előtt és alatt szigorú biztonsági intézkedések lesznek foganatosítva úgy a szervező, mint a rendőrség részéről. A stadionba való belépés előtt személyi ellenőrzésekre kerül sor.

A stadionba vezető belépési pontokon a szervező szolgálat minden meghatalmazása kihasználásra kerül, méghozzá az ide vonatkozó törvény és a szervező szolgálat elvárt kötelességei betartásának alapján. Azok a személyek, akik láthatólag alkohol vagy egyéb szerek befolyása alatt állnak, nem lesznek beengedve a stadionba; ugyanez azokra is érvényes, akiknél az előbb említett anyagokat találnak a szervezők. Minden transzparens és zászló is ellenőrzésre kerül, amelyek nem lehetnek szilárd rúdon, és amelyek esetlegesen fegyverként használhatók. Abban az esetben, ha az említett tárgyak gyalázó, gúnyolódó szavakat, illetve olyan képeket tartalmaznak, amelyek alkalmasak a köznyugalom megzavarására, elkobzásra kerülnek, és a tulajdonosaikat nem engedik be a stadionba.

Kérjük a szurkolókat, ne hozzanak magukkal más államok szimbólumait, mert ezeket a rendezők nem engedik be a stadionba, és tulajdonosaikat átadják a rendőrségnek.

A pirotechnikai eszközök használata szigorúan tilos. A tiltás megszegése esetén a rendező szolgálat azonnali beavatkozást hajt végre a vétkes ellen.

A belépők egyszer használatosak lesznek, ami azt jelenti, hogy a stadionba való belépés után már nem lesz lehetséges elhagyni azt, majd ismét visszatérni. Az egész mérkőzés során minden nézőnek magánál kell tartania az érvényes belépőjét, és a találkozó során felmutatnia azt a szervező szolgálat felszólítására.

Figyelmeztetjük szurkolóinkat, hogy bármilyen tárgyak bedobálása a pályára szigorúan tilos. Ennek megszegése szabálysértésnek minősül, amely a stadionból való kizárást von magával. Az egész stadiont és az egyes szektorokat kamerarendszer figyeli majd. Minden kamera által rögzített incidens azonnali kiértékelésre és elrendezésre kerül a szervező szolgálat és a rendőrség által. Rendbontás esetén a biztonsági egységek azonnali beavatkozása következik. 

dac1904.sk / Nagy Krisztián

Ezt már olvasta?

Címkék: DAC, Fortuna liga
Cookies