Jelenlegi hely

Czuczor Tibor építkezési vállalat

Ezt már olvasta?

GAS

GAS

A GAS töltőállomások országszerte nem csak alacsony...

Publikálva: 2016, június 14 - 09:59 | Hűségkártya
Czuczor Tibor építkezési cége már 20 éve, 1996 óta az építőiparban tevékenykedik. Az építkezési munkálatok teljes körét vállalják a civil, az ipari és a mezőgazdasági építkezés területén, a hozzátartozó szerelési munkálatokkal egyetemben.
Czuczor Tibor építkezési vállalat

A vállalat folyamatos fejlődésben van – úgy a méret, mint a minőség szempontjából. Még a legigényesebb ügyfeleik kérésenek is eleget tudnak tenni. Minőségpolitikájuk, és hosszú távú terveik kulcsa a megfelelő szakemberek kiválasztása, folyamatos képzése és azok megbecsülése. Ehhez kötődik a három legfontosabb alapelvük is: 1) magas színvonalú minőség, 2) határidők betartása, 3) ügyfeleik bizalma.

A cég szakmai hozzáértéssel, sokéves tapasztalattal, és modern technológiával garantálja minden jelölt munka magas színvonalú kivitelezését.

Így például teljes körű felújítási munkálatokat végeznek lakásokon, családi házakon, illetve irodahelységeken, de fő tevékenységeik közé tartozik a kulcsrakész családi házak építése is. Foglalkoznak továbbá utak és járdák építésével, villamos szakértői munkák elvégzésével, fűtéssel kapcsolatos mukálatokkal, földmukákkal, parkosítással, és haszongépek bérbeadásával.

A Vállalkozásunk többéves szakmai tapasztalattal, de a legkorszerűbb építőipari technológiák és naprakész tudás birtokában áll kedves ügyfelei rendelkezésére.

Czuczor Tibor építkezési vállalat megbízható szakmai tapasztalatai alapján örömmel nyújt segítséget a tervezéshez, majd a kész tervre vonatkozóan részletes árajánlatot készít a szerkezetkész vagy kulcsrakész családi ház építésre.

Elérhetőség, telephely:

Czuczor Tibor építkezési vállalat

Sport utca 5911/78, 92901 Dunaszerdahely

Tel.: 0948 074 399

E-mail-cím: czuczor1971 [at] gmail.com

 

A Hűségkártyával rendelkező dunaszerdahelyi lakosok számára 5–10%-os kedvezményt biztosítanak a szolgáltatás költségvetési árából!