Back to top

Csütörtöktől jegyelővétel a Miava és Szakolca elleni bajnokira

Publikálva: 2016, február 25 - 14:55
Vasárnap ismét útnak indul stadionunkban a bajnokság, a tavaszi nyitányon a miavai Spartak együttesét fogadjuk. Március 2-án szerdán pedig újra idehaza játszunk, ekkor az újonc Szakolca látogat Dunaszerdahelyre.

A DAC-Miava (február 28., 14.00) és a DAC-Szakolca (március 2., 17.00) bajnokira három helyen és több napon keresztül fog tartani a belépőjegyek értékesítése: csütörtöktől a dunaszerdahelyi Turul bárban, valamint a bősi Monika Espressóban (Fő utca, a Slovnaft kút mellett), a nyitvatartási idő szerint; a stadion éttermében pedig csütörtökön és pénteken 9-órától 17.00-ig, valamint vasárnap 10.00-tól a jegypénztárak megnyitásáig (12.00). A Szakolca elleni mérkőzésre hétfőtől folytatódik az elővétel: hétfőn és kedden 9-órától 17.00-ig, valamint szerdán 9.00-tól a jegypénztárak megnyitásáig (15.00).

A Miava elleni mérkőzés napján a stadion pénztárai két órával a kezdés előtt, 12.00-kor nyílnak. Mindhárom helyen - 1, 2 és 6-os számú pénztár - megvásárolható lesz a kedvezményes, 2 eurós belépő is (6-15 éves gyerekek, 70 év feletti nyugdíjasok, valamint az egészségkárosodott személyek részére).

Kérjük a kedves szurkolókat, a belépés felgyorsítása érdekében használják ki az elővásárlás lehetőségét!

A belépők ára változatlanul 5 euró, valamint 2 euró a kedvezményes. A tolókocsis látogatók továbbra is ingyenesen tekinthetik meg mérkőzéseinket.

Belepők árjegyzéke:

6 év alatt:

ingyenes

6-15 év:

2 EUR

15-70 év

5 EUR

70 év felett: 

2 EUR

Súlyosan egészségkárosodott

2 EUR

Tolókocsis látogató:

ingyenes

A tavaszi bajnoki mérkőzések alkalmával is nyitva tart majd a hivatalos FANSHOP sátor, és minden 5 eurós belépőjegyhez továbbra is jár egy ingyenes, színes meccsfüzet (Híradó). Az első három tavaszi mérkőzésre kivételesen egy közös Híradó készült, így a félidei sorsoláson a belépőjegyeken feltüntetett számozás alapján kerülnek majd ki az eredeti DAC-os, illetve a szponzorok által felajánlott díjak nyertesei. Mindhárom mérkőzésen 12 nyeremény talál gazdára - ezért is tehát megéri az egész 90 perc során megőrizni a belépőjegyet.

Forrás: fcdac.sk

Ezt már olvasta?

Címkék: DAC
Cookies