Back to top

Csütörtökön autogramosztás és HP a MOL Arénában!

Publikálva: 2024, április 22 - 16:05
Csütörtök koraeste a DAC csapata autogramosztásának ad helyszínt a MOL Aréna, amely után a szurkolók élőben kérdezhetik Márk Csingert a Hazai pályán nyilvános forgatásán
Csütörtökön autogramosztás és HP a MOL Arénában!

Találkozz testközelből a játékosokkal a Slovan elleni rangadó előtt! 2024. április 24-én, csütörtökön 17:00 órától a MOL Aréna földszinti játékoskijárójában kerül sor a DAC futballistáinak és stábjának az autogramosztására. Az egész csapat a szurkolók rendelkezésére fog állni, a belépés a fő recepción keresztül lehetséges.

Gyere, és kérj autogramkártyát kedvenceidtől, vagy írasd alá az aktuális csapatposztert!

Közvetlenül az autogramosztás után, 18:00 órától pedig a sajtóhelyiségben alkalom nyílik személyesen is betekinteni a Hazai pályán forgatásába. Az élő beszélgető műsorunkvendége Csinger Márk, csapatunk és a magyar U21-es válogatott védőjátékosa lesz. 

Az adás során a szurkolóknak is lehetőségük nyílik kérdezni, akár élőben a helyszínen, vagy online mindkét felületen (Facebook, YouTube). Utóbbin a videó „élő csevegés” fülén, FB profilunkon pedig hozzászólásként az élő beszélgetés alá. Kövessék az élő adást már most csütörtökön!

Forrás: dac1904.sk

Ezt már olvasta?

Címkék: DAC
Cookies