Back to top

Csütörtökön 20:30 órakor rendezik a LASK-DAC mérkőzést

Publikálva: 2020, szeptember 19 - 11:59
Az Európa-liga 3. előselejtezőjének találkozója 2020. szeptember 24-én, csütörtökön 20:30 órai kezdettel kerül megrendezésre a Linzer Stadiumban.
Csütörtökön 20:30 órakor rendezik a LASK-DAC mérkőzést

Az FK Jablonec felett aratott 5:3-as csütörtöki sikernek köszönhetően továbbra is versenyben vagyunk a második számú európai kupasorozatban. Már a 3. előselejtező sorsolásának időpontjától, szeptember 1-től tudtuk, hogy a továbbjutás esetén az osztrák LASK Linz együttesével csaptunk össze. A sorsolás arról is döntött, hogy ellenfelünk élvezheti a hazai pálya előnyét.

A LASK Linz-DAC találkozót 2020. szeptember 24-én, csütörtökön rendezik a Linzer Stadiumban. A két klub megállapodását követően az UEFA jóváhagyta a 20:30 órai kezdési időpontot. Ahogy az ismert, a kupasorozat mindegyik mérkőzése zártkapus.

A párharc az osztrák ORF televízióban élőben lesz követhető, és a szlovák közszolgálati televízió (RTVS) is érdeklődik az élő közvetítés iránt. A tárgyalások eredményeiről később tájékoztatjuk a szurkolókat.

Az összecsapás továbbjutója a Sporting Lisszabon-Aberdeen FC mérkőzés győztesének otthonában lép majd pályára a play-off körben. 

dac1904.sk

Ezt már olvasta?

Cookies