Back to top

Csúsznak az útfelújítások a kerékpárverseny miatt

Publikálva: 2024, június 20 - 14:30
A június 26-án Dunaszerdahelyen zajló Okolo Slovenska kerékpárverseny miatt, mivel a verseny egyes szakaszai érintik a Sport utcát is, az ott tervezett munkálatokat a város átütemezte, egy héttel későbbre.
Csúsznak az útfelújítások a kerékpárverseny miatt

A Dunaszerdahelyen meginduló újabb útfelújítási program helyszínei változatlanok, csak az időpontok tolódtak el – mintegy egyhetes csúszással kell számolni.

Így a felújítás első szakaszában továbbra is a Pókatelek sort veszik az első helyre, aminek a megvalósítását június 25-én, kedden kezdik, és tervezetten szombaton fejezik be.

Az országos kerékpárverseny miatt a Sport utcai, az útszakasz Gyurcsó István utcai körforgalomtól egészen az átkötőútig zajló, öthetes felújításának a kezdete a következő hónap első hetében, július 1-jén indul csak. 

Ennek a befejezésekor pedig egyből megkezdődik a Mezei utca felújítása is, a Lőrincz Gyula utcától egészen a Szövetkezeti utcáig.

Az is bizonyos, hogy a teljesen megújuló Északi lakótelepi szakaszok javítása sok türelmet igényel majd az otlakók részéről, hiszen a munkálatok ideje alatt az érintett utcákban forgalomkorlátozásokra, útlezárásokra kell számítani. 

Emiatt az önkormányzat kéri a lakosok türelmét és megértését, annak a reményében is, hogy a megújult szakaszok sokáig fogják majd mindannyiunk megelégedésére szolgálni a városrész megfelelő és biztonságos közlekedését.

(nagy) 

Ezt már olvasta?

Címkék: útfelújítás
Cookies