Back to top

Csokifesztiválon járt a Gézengúzok Bábcsoport

Publikálva: 2018, november 22 - 11:51
Egy kedves meghívásnak köszönhetően Szolnokon szerepelt a dunaszerdahelyi Csaplár Benedek Városi Művelődési Központ Gézengúzok Bábcsoportja az Aba Novák Agóra Kulturális Központ által szervezett 7. Csokoládéfesztiválon, november 17–18-án.

Nagy izgalommal készültek az útra, hiszen először vettek részt egy ilyen rangos eseményen.

Megérkezésük után a gyerekek igyekeztek minden programban részt venni. Tésztát gyúrtak, sütöttek, pólót festettek, hangszereket készítettek és természetesen csokoládé – különlegességeket kóstoltak. A kultúrprogram részeként következett a bábelőadás (A rút kiskacsa ), amivel nagy sikert arattak. A gyerekeknek további élményeknek is volt részük, hiszen megnézhették a gyönyörű Tiszavirág-hidat, valamint a szép, belvárosi tereket.

Vasárnap pedig a RepTár (Repülőmúzeum) fantasztikus kiállításait, repülőcsodáit tekinthették meg. A nap zárásaként a Planetáriumban, amely a csokifesztivál kísérőprogramja volt, hallgattak csillagászati előadást.  Fáradtan ugyan, de sok-sok élménnyel gazdagon jöttek haza – mindenkinek ajánlva, hogy egyszer látogasson el Szolnokra, a Csokoládéfesztiválra!

Ezt már olvasta?

Cookies