Back to top

Csodálatos gyógyulások mellékhatások nélkül

Publikálva: 2016, január 27 - 07:07
Tanítási és gyógyászati módszerét az agysejtek karbantartására, stimulálására, az immunrendszer erősítésére összpontosítja.

Ph.D. Sándor Peresztegi kutató-professzor, tudományos cikkíró, és egyetemi tankönyvíró, a szlovákiai, de USA-Kanada-NASA (MARRAH PROPERTIES, INC. United States of America and the Country of Canada - 1915 Highway 182. Morgan City, St. Mary Parish, Louisiana 70380) tulajdonában lévő és a szlovák kormány felügyelete alatt működő, APOSTILLE jogkörű Dr. Kim & Peresztegi Hungagu Biogyógyászat főigazgatója. 1959-ben Enyingen született.

Sokoldalúan képzett, melyek közül kiemelkedő a szakpszichoterapeuta, reflexológus és diagnoszta (Personal-Centered Approach Institute International) képesítése. Biogyógyászattal foglalkozik, melyet hungagu (koreai) tanulmányai alapján sajátított el.

Talp-Teszt-Ideg-Diagnosztikával állapítja meg a betegség okát.

Szöuli kutatásai és fejlesztései révén több találmányával is elősegítette az orvostudomány fejlődését, mint például az egész világon elismert „olaj-koncentrátum-elixír”, a Pereszte-7-M és a MED-GI-7 – amelyek 148 féle gyógynövényből vannak elkészítve, különleges eljárással.

Jelentős sikereket ért el különböző orvoslási területeken. Sikeresen segített a világelsővé minősített készítményeit valamint a FLANOX antioxidáns elixírt alkalmazva rákos, sclerosis multiplexes, Parkinson-kóros, súlyosan depressziós, értelmi fogyatékos, belső szervi, látás-sérült és egyéb betegeken az ismert, valamint az általa kifejlesztett módszerekkel.

Már 14 könyve jelent meg 32 kiadásban, többségében tudományos témájú. Legutóbbi, már két kiadást megért műve: Öngyógyítás (Az emberi test csodája) A rák gyógyítása című könyve. Ezt a kiadványt a Magyar Köztársaság elnöke is méltatta dicsérő levelében. Másik időszerű könyve Az emberiség önpusztítása a XX. században (korunk lesújtó betegségei), melyet német nyelvre is lefordítottak. Az anatómia alapjai című könyvét és a Vívj! Harcolj egészségedért! című könyvét is orvosi segédtankönyvvé minősítették.

Számos kitüntetéssel jutalmazták (leginkább külföldön), például 2007. december 12-én az Európai Unió Tudományos Alkotói Nagydíjjal tüntette ki Az anatómia alapjai című művéért és addigi tudományos munkássága elismeréseként, főleg a hormon-kutatási-program, a sejt-baktériumkutatás – mitokondriumok felfedezése – és az orvos-kutatási fejlesztéseiért.

Szlovákiában Ján Hubinský Cesta za zdravším, veselším a úspešnejším "JA" című könyvének egy fejezetében dicséri biogyógyász módszerét Az aranykezű orvos címmel.

Az őt is érintő sérelmekről és méltatlan bánásmódról Dr. Martinkó Károly könyvében olvashatunk, melynek címe: Justitia zokog. „Szomorú, hogy tudósainkat értéktelen firkászok akár el is lehetetleníthetik” – fejti ki a szerző.

Az elmúlt években, több súlyos, haldokló, gyógyíthatatlannak minősített beteg emberen segített, itthon és külföldön az általa kifejlesztett Dr. Kim Lady Beautifying Cream, a FLANOX antioxidáns elixír, az Angyalok Könnye parfüm-krém-olaj, és a gyógynövényekből előállított olajkomplexumok, a Pereszte-7-M és a MED-GI-7 hatékony, kombinált alkalmazásával.

Tanítási és gyógyászati módszerét az agysejtek karbantartására, stimulálására, az immunrendszer erősítésére összpontosítja.

Érdeklődési lehetőség a kezelések iránt: http://biogyogyaszdoktor.hupont.hu

biogyogyaszdoktor [at] gmail.com

+36-70-413-7492

+421-907-511-374

(PR-cikk)

Ezt már olvasta?

Címkék: gyógyítás
Cookies