Back to top

Csinger Márk: Lesz ez még jobb is

Publikálva: 2024, július 9 - 23:52
„Az első játékrészt még mi uraltuk, csak nem sikerült berúgnunk a helyzeteinket, ahogy nekik a második félidőben” – mondta a DAC 1904-Vyškov találkozót követően Csinger Márk, aki az első 60 percet töltötte el a pályán a 120 perces felkészülési mérkőzésen.
Csinger Márk: Lesz ez még jobb is

A cseh másodosztályban szereplő Vyškov elleni 1:4-es vereséggel zárult találkozón Xisco Muñoz két tizenegyet is hadrendbe állított. Csinger Márk az első csapatban kapott helyet, és amíg pályán volt, nem rezdült a hálónk. „A mérkőzés első részében Popovićnak alig akadt dolga, mi alakítottunk ki helyzeteket, és a vezetést is megszereztük. A második játékrészben már nem nyújtottuk a legjobb teljesítményünket. A játék akadozott, sajnos nem voltunk a topon, ezért is alakulhatott így az eredmény. Az ellenfél négy szép találatot szerzett, de azért Tuboly Máté első gólja sem volt csúnya. Biztos, hogy ezért be kell majd fizetnie valamit a közös kasszába” – jegyezte meg röviddel a lefújást követően Csinger Márk.

A 21 éves magyar védő a saját teljesítményét értékelve úgy fogalmazott, nem volt rossz, de biztos, hogy lesz még jobb is. „Volt némi pontatlanság a játékomban, előfordult, hogy eladtam a labdát, erre oda kell figyelnem a jövőben, de összességében úgy érzem, jó meccset játszottam. A felkészülés harmadik hetében tartunk, ezen a héten már keményebb edzések voltak, mint korábban. Mindenki fáradt volt hétvégére, de szerintem egyre jobbak vagyunk. A jövő hét még jobb lesz, és mire kezdődik a küzdelem a Konferencia Ligában, addigra teljesen jó állapotban leszünk” – mondta Csinger, aki már nagyon várja az újabb felkészülési találkozót, hiszen egykori csapata, a győri ETO ellen léphet pályára.

„Nagyon örülök ennek az összecsapásnak, hiszen sok barátom van ott, akivel állandó kapcsolatban vagyok. Biztos beszélünk majd a meccs előtt. Eddig mindig velük játszottam, most meglátjuk, hogy megy ez az ellenkező oldalról, amikor ellenük kell pályára lépnem” – zárta a magyar játékos.

dac1904.sk

Ezt már olvasta?

Címkék: Csinger Márk, DAC
Cookies