Back to top

A csillagok háborúja sztárjaival érkeznek

Publikálva: 2016, február 22 - 12:11
„Utazás a káprázat és a csodák birodalmában” című új, nemzetközi műsorát hozza Dunaszerdahelyre a jövő héten, szerdán az Utazó Budapest Nagycirkusz, amely minden generáció számára garantálja a kellemes szórakozást.

Az új programban látható lesz a híres lovasjelenet a Ben Hur című filmből, egy lengőtrapéz produkció galambokkal, közkívánatra idomított kiskutyák, továbbá hatalmas szibériai tigrisek, afrikai oroszlánok, holland fríz lovak, ázsiai tevék, dél-amerikai lámák és ausztráliai kenguru.

Igazi szenzációként porondra lépnek majd A csillagok háborúja sztárjai: R2-D2, Yoda, Csubakka és természetesen, Darth Vader! Lengyel bohócok szórakoztatják a közönséget, látható lesz Sipderman, az igazi Pókember és egy zseniális lovas akrobata szám is!

Az Európai Unió egyik legmodernebb és legszebb utazócirkusza idei műsorával azt üzeni, hogy varázspálcánkkal, együtt, sok mindenre képesek vagyunk. „A csoda valóra válhat, ha együtt hiszünk a Föld védelmében, a harmóniában és a világ békéjében. Ez mind megjelenik az idei előadásunkban” – mondta Ádám Krisztina, a cirkusz ügyvezetője.

Az Utazó Budapest Nagycirkusz öt előadást tart Dunaszerdahelyen. Március 2-án, szerdán; 3-án, csütörtökön és 4-én, pénteken 17.00 órakor; 5-én, szombaton és 6-án, vasárnap 15.00 órakor kezdődnek az előadások a vásártéren. Fűtött sátor és kényelmes székek várják a nézőket.

JÁTÉK! Szeretne jegyet nyerni? Ossza meg ezt a cikket a Facebookon, s jövő héten hétfőn akár Ön is a szerencsések között lehet!

(bj)
Fotó: Grassl Ferdinánd        

Ezt már olvasta?

Cookies