Back to top

Csiba Imre remekelt Dunaszerdahelyen

Publikálva: 2019, január 13 - 22:01
A dunaszerdahelyi Városi Sportcsarnok adott otthont az asztalitenisz egyéni járási bajnokságnak, melyen a COOP 1. és 2. liga játékosai léptek asztalhoz- számolt be a sportolunk.sk.
Csiba Imre remekelt Dunaszerdahelyen

Ezúttal 69 játékos, reggel 9 órától ütötte a labdát, hogy este 7 órakor a döntőben csak egy győzhessen. A tavalyi évhez képest a torna egy újdonsággal is szolgált, a bajnokságban szereplő DAC Kincsei női csapat tagjai párosban vettek részt a tornán.

Ezúttal 6 és 7 személyes csoportokban zajlottak a küzdelmek, majd a kieséses szakasz hozta meg a végső győzelmet. Izgalmas mérkőzéseket hoztak a páros küzdelmek, melyek során a döntőt Koprda Júlia-Fekete Angéla vívta a Kozmér József-Csiba Imre kettőssel. Még ha az eredmény 3:0-s győzelmet hozott a Kozmér-Csiba páros számára, az egyes játszmák igazán szorosan és izgalmasan alakultak. Ezután került sor az egyéni döntőre, melyet a Dunaszerdahely csapatából Lelkes Tibor vívott a bősi Csiba Imrével. A finálé Csiba Imre számára kiválóan alakult, a bősi pingpongozó 3:0-s győzelmet aratott ellenfele felett. Ezzel Csiba Imre duplázott, ugyanis egyéniben és párosban is a járás legjobbja lett.

Eredmények:

Egyéniben:

Csiba Imre (Bős A)

Lelkes Tibor (DS Kék Lepkék)

Érsek András (Pódatejed A) és Ifj. Ledeczky Vince (PK Transbeton Nagymegyer)

Párosban:

Csiba Imre, Kozmér József (mindkettő Bős A)

Fekete Angéla, Koprda Júlia (DAC Kincsei)

Kovács Mária, Handlová Eleonóra (DAC Kincsei) és Németh Attila, Csomor Ádám (Baka A)

Forrás: sportolunk.sk

Ezt már olvasta?

Címkék: asztalitenisz
Cookies