Jelenlegi hely

Csak online lehet pályázni – január 31. a határidő

Ezt már olvasta?

Publikálva: 2021, január 8 - 12:46 | Közérdekű
A Dunaszerdahelyen tevékenykedő kulturális, szociális, sport és egyéb civil szervezetek idén januártól már csak elektronikusan pályázhatják meg a városi támogatásokat. A leadási határidő január 31.
Csak online lehet pályázni – január 31. a határidő

Ez év januárjától ugyanis – a városi képviselő-testület legutóbbi döntésének értelmében – megváltoztak A közhasznú szolgáltatások, általános közhasznú célok és közhasznú célok támogatása 2021 elnevezésű városi program pályázatának feltételei.

Ha valamely civil szervezet ezután is szeretne a városi költségvetésből támogatást igényelni a tevékenységéhez vagy a programjaihoz, ezentúl azt már csak online teheti meg.

Vagyis a jövőben csakis az elektronikusan és az online pályázati rendszeren keresztül benyújtott pályázati kérelmek kerülnek elbírálásra. Ha valaki tehát mailben küldené el a pályázatát, az nem lesz érvényes.

A rendszerbe való belépéshez a szervezet képviselőjének chipes személyi igazolványra és a hozzá tartozó kártyaleolvasóra is szüksége lesz.

A pályázat részletes feltételei, csatolmányai a város honlapján itt érhetők el.

A mellékletek között az elektronikus kérvény letölthető, részletes útmutatója is segítségül szolgálhat a pályázat kitöltése során. 

(na)