Jelenlegi hely

Csak az adókat befizetőnek lesz 2019-ben is érvényes a Hűségkártyája

Ezt már olvasta?

Publikálva: 2018, november 14 - 16:43 | Közérdekű
A Dunaszerdahelyi Városi Hivatal nyilvántartása szerint jelenleg több helybéli lakosok nem fizette még be 2018-ra a városi adókat vagy illetékeket. A késlekedők ezzel azt kockáztatják, hogy a különböző kedvezményeket biztosító városi Hűségkártyájuk 2019-ben nem lesz érvényes. Ezt a mulasztást november végéig még következmények nélkül pótolhatják.
Csak az adókat befizetőnek lesz 2019-ben is érvényes a Hűségkártyája

A Dunaszerdahelyi Városi Hivatal illetékes osztálya ezért arra kéri  azon dunaszerdahelyi állandó lakhelyű adóköteles személyeket, akik addig teljes összegben nem fizették be a helyi adókat és a szemétilletékeket, hogy legkésőbb 2018. november 30-ig  ezt tegyék meg. Ellenkező esetben a Hűségkártyájuk a 2019-re érvényét veszti.

 Emiatt nem lesznek jogosultak számos olyan kedvezményre, amelyet a Hűségkártya biztosít, többek között a kedvezményes belépőjegyre a termálfürdőbe, a műjégpályára, a kedvezményes utazásra a városi buszon, vagy akár a jutányos árú parkoló kártyára sem. De elesnek attól a további kedvezménytől is, amely az kártyatulajdonosok gyerekeinek jár az iskolai és óvodai étkezdékben, valamint a napközikben. A Hűségkártya-programba bekapcsolódó kis boltokban nyújtott kedvezményes vásárlásra sem lesz módjuk a jövő évben. Ezért ajánlatos, hogy november végéig mindenki saját érdekében rendezze meglévő hátralékait. 

Forrás: dunstreda.sk-pve