Back to top

Bringázz a munkába: díjátadó az Autómentes napon

Publikálva: 2023, szeptember 13 - 07:05
Dunaszerdahely az idén is részt vett a „Do práce na bicykli – Bringázz a munkába“ versenyben, melynek meghirdetője a Szlovák Köztársaság Közlekedési Minisztériuma. Az idei verseny legaktívabb résztvevői a szeptember 19-én, kedden megrendezésre kerülő Autómentes napon vehetik át díjaikat.
Bringázz a munkába: díjátadó az Autómentes napon

A  „Do práce na bicykli – Bringázz a munkába“ verseny célja a fenntartható városi mobilitás fejlesztésének támogatása, az önkormányzatok motiválása, hogy területükön minőségi és biztonságos feltételeket teremtsenek a kerékpáros közlekedéshez a városban. A verseny továbbá motiválni szeretné a munkáltatókat a biztonságos közlekedés feltételeinek megteremtésére, amilyenek például a kerékpárok tárolási lehetőségeinek kialakítása, vagy a munkába járáshoz kerékpárt használó munkavállalók esetleges prémiumokkal való motiválása.

A verseny 2023. június 1-től 30-ig tartott, ezen 15 éven felüli diákok is részt vehettek, illetve olyan személyek, akik munkába (és/vagy munkából)  gyalog járnak, vagy a tömegközlekedést választják.

Az idei év legaktívabb dunaszerdahelyi résztvevői a szeptember 19-én megrendezésre kerülő Autómentes napon a városi önkormányzattól oklevelet vehetnek át, valamint egy ajándékcsomagot is a verseny támogatójától, a rendezvény rendszeres résztvevőjétől, a Kellys Bicycles társaságtól.

A díjátadóra 2023. szeptember 19-én 9.30-tól kerül sor a dunaszerdahelyi Fő utcán, a 2023-as Autómentes napon. Az alábbiakban a díjazottak listája található.

A szervezők szeretettel várják az érdeklődőket!

-et-

Ezt már olvasta?

Cookies