Back to top

A Bölcsek Tanácsának idei első találkozója

Publikálva: 2016, január 21 - 07:49
Kedd este a városvezetés találkozott a Bölcsek Tanácsának tagjaival az Európa étteremben.
A Bölcsek Tanácsának idei első találkozója

Elsőként Hájos Zoltán polgármester köszöntötte a tagokat a hagyományos év eleji összejövetelen, s örömét fejezte ki annak kapcsán, hogy ismét nagy számban összejöttek, és az ismerősök ily módon ismét találkozhattak. Ezen túl kifejtette, várja a fajsúlyosabb témákban is a gazdag tapasztalattal rendelkező tagok véleményét, és ezért a bölcsek csoportjához hasonlóan ő is támogatja a találkozók sűrűbbé tételét.

Ezt követően a város vezetője ismertette a jelenlévőknek az elmúlt év városi eredményeit, kezdve a rekordtöbblettel, a gazdasági és fejlesztési eredményekkel, megemlítve a kulturális- és sportéletben elért sikereket, de kitérve a jövő évi tervekre is. Ezek között fontos szerepet kap majd a városi hivatal információs rendszerének fejlesztése, továbbá a Kisudvarnoki út–Nagyudvarnoki út–Kürti út közötti elkerülő útszakasz építésének elkezdése is.

Az est további részében a tanácstagok és a városvezetők – köztük A. Szabó László alpolgármester és Bubniak Júlia hivatalvezető – finom vacsora mellett kötetlenül vitatták meg a városi mindennapok kihívásait.

Ezt már olvasta?