Back to top

Blanka Gašparíková kapta az Év pedagógusa díj közönségdíját

Publikálva: 2021, augusztus 24 - 12:36
Az Év pedagógusa díja mellett a városi önkormányzat kulturális és sport bizottsága kezdeményezte, hogy a nagyközönség (jelenlegi diákok, volt tanítványok, szülők) is szavazhassanak arról, ki a legnépszerűbb pedagógus. Az utolsó fordulóba hat jelölt került: Csémi Melinda, Fodor Ilona, Blanka Gašparíková, Marczell Erika, Simon Anikó és Vass Szilvia. A jelöltek közül a legtöbb szavazatot 2021-ben Blanka Gašparíková kapta. Az elismerést ő is a Szent István-napon vehette át A. Sabó László oktatásért felelős alpolgármestertől.
Blanka Gašparíková kapta az Év pedagógusa díj közönségdíját

Blanka Gašparíková 1977 óta dolgozik a Komensky utcai óvodában – pedagógusi munkáját 44 éve végzi.

Több évtizedes munkája alatt egymást követték a generációk. Az egykori óvodások ma szülőként viszik gyermekeiket ugyanabba az intézménybe.

Vegyes és magas létszámú csoportokban dolgozik, az óvodai kollektíva példamutató óvónőjeként.

Az oktatási folyamatban igyekszik új módszereket bevezetni, valamint szerepet vállal az új segédeszközök és módszertani kézikönyvek létrehozásában. Együttműködik az óvoda fejlődéséhez hozzájáruló projektek, különféle tevékenységek megvalósításában is.

Emellett szorosan együttműködik az óvoda igazgatónőjével, akivel közösen gazdagítják az oktató-nevelő munkát, valamint az óvodán kívüli tevékenységeket. A középiskolából érkező gyakornokokat segíti és támogatja abban, hogy a jövőbeli szakmájukat szeressék, és pozitívan álljanak hozzá.

Ezt már olvasta?

Cookies