Jelenlegi hely

Betyár a Grundról 8.

Ezt már olvasta?

Publikálva: 2017, október 25 - 12:06 | Sport
1987/1988 – Előttünk csak Prága – Az alcím találó és sokatmondó. Valóban, a végső táblázatban előttünk csak két prágai csapat végzett. 1. Sparta, 2. Dukla, 3. DAC! Ez gyakorlatilag felért egy fiktív szlovák bajnoki címmel. Nagyi egy hatalmas sárga-kék sálat kötött, így télen sem fáztam. Nem is nagyon érezte az emberfia a hideget egy-egy meccsen. Fűtött a szenvedély.
Betyár a Grundról 8.

Atosz barátom megvárt a házunk előtt, hogy aztán együtt „tépjük” a stadion kerítését. Volt zászlónk is, meg kereplőnk. Apu trombitával lepett meg. Minden adott volt tehát, ami kellhet egy focimeccshez.

Legyen az a liga, kupa, KEK (Kupagyőztesek Európa Kupája), Intertotó Kupa. A klub egy gyönyörű négynyelvű füzetet adott ki, benne nemcsak a foci, de egyéb sikeres sportágak is helyet kaptak. A belépőjegyet akár elővételben is megvásárolhattuk az akkori Duna hotel recepcióján, a műsorfüzettel együtt. Sőt, a tavaszi idényben színes borítóval csalogatta a szurkolókat a stadionba. Persze mentek hívószó nélkül is, hisz’ szinte kolbászból volt a kerítés.

Olvassa tovább a KlikkOut-on!

Címkék: Klikkout