Back to top

Besztercebánya - DAC 1904: szurkolói információk

Publikálva: 2022, október 30 - 10:21
A vasárnapi ligamérkőzéssel kapcsolatos tudnivalók a sárga-kék drukkerek számára.
Besztercebánya - DAC 1904: szurkolói információk

A hétvégén a 16. forduló mérkőzéseivel folytatódik a Fortuna Liga. Csapatunk 2022. október 30-án, vasárnap, 18:00 órai kezdettel a besztercebányai újonc otthonában lép pályára.

stadion kapui egy órával a mérkőzés előtt, 17:00-kor nyitnak. Megkérjük a nézőket, és egyúttal tanácsoljuk, hogy ne az utolsó pillanatban, hanem jóval hamarabb érkezzenek, mert a szigorú biztonsági ellenőrzések miatt lekéshetik a találkozó kezdetét.

Minden szurkolónak alá kell vetnie magát a belépőjegyek ellenőrzésének, majd a stadionba lépéskor a biztonsági ellenőrzésnek, amely azon tiltott tárgyak keresésére irányul, amelyek a stadion minden egyes bejáratánál, illetve a belépőjegyen ábrázolva vannak. A stadionba csak olyan személy léphet be, aki nem áll nyilvánvalóan alkohol, vagy kábítószer hatása alatt, és a biztonsági ellenőrzés nem mutatja ki az ilyen nemű termékek használatát.

A DAC 1904 szurkolóinak érkezése és beléptetése

belépőjegyek keddtől, október 25-től elérhetők, és az árukat a csapat állja.

A klubunk által indított autóbuszokkal utazó szurkolók a beszállás előtt vehetik át a belépőjegyüket, amelyért szimbolikus összeget, 2 eurót fizetnek. Ezt a pénzt a fanklubok kapják meg a Nagyszombat elleni legközelebbi hazai találkozón bemutatott koreográfiára való anyagi támogatásként. Az autóbuszok a MOL Aréna VIP parkolójából, vasárnap 14:00 órakor indulnak, gyülekező 13:30-tól.

A Besztercebányára egyénileg utazó szurkolók a találkozó napján ingyen vehetik át a jegyüket a Dukla stadionjában a vendégszektorba való belépés során.

Belépés a vendégszurkolóknak kijelölt szektorba a C beléptetőkapun lehetséges – lásd a térképet alul.

Az autóval érkező szurkolóinknak a stadion mellett lesz kijelölt parkoló. Minden egyéb parkolóban csak saját felelősségre hagyhatják gépjárműveiket.

A stadion tervrajza (a DAC-szurkolók számára kijelölt szektorokat a C1 és C2 számok alatt találják):

dac1904.sk

Ezt már olvasta?

Címkék: DAC, Fortuna liga
Cookies