Back to top

Besztercebánya - DAC 1904: jegyinfó és szurkolói utazás

Publikálva: 2023, március 8 - 22:28
A hétvégén indul a rájátszás, a DAC vasárnap 17:30-tól Besztercebányán lép pályára. Klubunk ezúttal is hozzájárul a szurkolók utaztatásához. Jöjjön el és bíztassa a sárga-kékeket!
Besztercebánya - DAC 1904: jegyinfó és szurkolói utazás

Kezdődik a Fortuna Liga rájátszása, csapatunk az újonc Besztercebánya otthonában játssza első mérkőzését a felsőházban.

Besztercebánya-DAC mérkőzés 2023. március 12-én, vasárnap 17:30 órakor kezdődik.

Amint arról korábban már beszámoltunk, klubunk autóbuszokat indít a mérkőzésre, amelyért a szurkolók szimbolikus összeget, 2 eurót fizetnek. Ezt a pénzt a fanklubok kapják meg koreográfiára való anyagi támogatásként. A regisztráció továbbra is zajlik, és két módon lehetséges:

- személyesen a DAC store-ban 2023. március 9., csütörtök 11:00 óráig, illetve
- online az itt található regisztrációs űrlaponszintén csütörtök 11:00-ig

Online regisztráció

A vendégszektorba szóló belépők ára: 6 euró a felnőtteknek, 3 euró a 15 év alatti gyermekek, ill. súlyos fogyatékkal élők számára.

A belépőjegyek árusítása csak a helyszínen fog zajlani. A besztercebányai stadion jegypénztárai és beléptető kapui egy órával a kezdés előtt, 16:30 órakor nyitnak. Megkérjük a szurkolókat, hogy a szigorított biztonsági előírások miatt időben érkezzenek a mérkőzésre. Azok a személyek, akik láthatólag alkohol vagy egyéb szerek befolyása alatt állnak, nem lesznek beengedve a stadionba; ugyanez azokra is érvényes, akiknél az előbb említett anyagokat találnak a szervezők.

Az autóbuszok a MOL Aréna VIP parkolójából, vasárnap 14:00 órakor indulnak, gyülekező 13:30-tól. Az autóbuszok kb. 14:40-kor megállnak Galántán az Oáza sörözőnél (a Tesco mellett).

A Besztercebányára egyénileg utazó szurkolóknak nem kell regisztrálniuk. Kijelölt parkoló a vendégszektor bejáratánál lesz.

Szurkoljunk Besztercebányán is szeretett csapatunknak, mintha idehaza játszanánk, hiszen: Mi mindenhol otthon vagyunk! Hajrá DAC!

dac1904.sk / Nagy Krisztián

Ezt már olvasta?

Címkék: DAC, Fortuna liga
Cookies