Jelenlegi hely

Bénes remekül teljesít a Kiel csapatában

Ezt már olvasta?

Publikálva: 2019, február 3 - 16:45 | Sport
A dunaszerdahelyi születésű szlovák válogatott labdarúgó Bénes László második mérkőzésén a Bundesliga 2-ban két gólpasszt jegyzett.
Bénes remekül teljesít a Kiel csapatában

Pedig elég sűrű hét van mögötte. Kedden jelentette be klubja, a Borussia Mönchengladbach, hogy a szezon végéig a német másodligában szereplő Holstein Kiel csapatának adják kölcsönt. Szerették volna ugyanis, ha több játéklehetőséget kap és nyáron visszatérhet a Bundesligába.

A csallóközi játékos szerdán még csak fél félidőt játszott első találkozóján, vasárnap viszont már a kezdőben kapott helyet odahaza a Regensburg ellen, s bizonyítani is tudott. Csapata mindkét góljának kialakításában részt vett, s két gólpasszának köszönhetően a Kiel 2-0-ra nyert.

A klub honlapján az ő képével közölték a meccs utáni nyilatkozatot és egyébként is sokat foglalkoznak Bénes kiváló játékával. A csallóközi fiatal tehetség a holstein-kiel.de-nek elmondta: "Az első perctől jól játszottak és remek volt a hangulat a hazai stadionban. Nagyon boldog vagyok amiatt, hogy 2-0-ra nyertük és Kielben tartottuk a három pontot."

Címkék: Bénes László