Jelenlegi hely

Bénes folytatja a kemény munkát

Ezt már olvasta?

Publikálva: 2019, december 28 - 07:51 | Sport
A Borussia Mönchengladbach doborgazi tehetsége kiváló évet tudhat a maga mögött.
Bénes folytatja a kemény munkát

Bénes László a másodosztálybeli Kiel együttesében meccstapasztalatot szerezve visszatért a Gladbach gárdájához, ahol több ízben is a kezdőcsapat tagja volt, ráadásul négy gólpasszt is kiosztott az idényben.

A Borussia Mönchengladbach a Bundesliga őszi szezonját a tabella második helyén zárta. Bénes László az őszi szezon során 13 mérkőzésen lépett pályára, ezalatt 4 gólpasszt is kiosztott a társaknak. Csapata többek között a címvédő Bayernt és a Borussia Dortmundot is megelőzte.

,,Sok mindent megtanultam, és sikerült továbbfejlődnöm. A Kiel csapatában kellő tapasztalatot szereztem, hiszen több mérkőzésen is pályára léptem. Az egyetlen célom az volt, hogy készen álljak a Bundesligára, a Mönchengladbach számára. Miután befejeztem a vendégjátékot a másodosztályban, visszatértem Mönchengladbachba. Örülök, hogy ez sikerült. Szerénynek kell maradnom, és folytatnom kell a kemény munkát” - értékelte a 2019-es évét a doborgazi.

,Számomra a karácsony azt jelenti, hogy a családommal tölthettem az ünnepeket. Ez a legfontosabb, mivel az egész év során nincs sok időm, hogy a családom körében legyek. Karácsonykor együtt vagyunk és már nagyon várom. Gyerekként mindig vártam a karácsonyi ajándékokat, főleg akkor, amikor kaptam valami futballal kapcsolatos ajándékot, akár labdát, futballcipőt vagy bármilyen más ajándékot” - zárta mondandóját a Gladbach tehetsége.

forrás: Ma7.sk

Címkék: Bénes László