Back to top

Befejeződött a Mikszáth utca felújítása

Publikálva: 2021, április 28 - 09:58
Április 8-án kezdődött meg és ma fejeződött be a Nyugati lakótelepen a Mikszáth Kálmán utca teljes felújítása. Ezzel együtt 2021-ben összesen nyolc útszakasz és két hosszabb járdaszakasz teljes felújítása várható a városi hivatal műszaki és beruházási főosztályának irányításával.
Befejeződött a Mikszáth utca felújítása

A Sikabonyi körforgalom elkészítése és átadása után a város önkormányzata a rossz állapotban lévő útszakaszok javítására szán nagyobb figyelmet idén, de 2022-ben is várhatóak majd a további, hasonló beruházások.

A Mikszáth Kálmán utca befejezését követően most a Széchenyi utca, majd a Béke és a Csillag utcák rekonstrukciói várhatók.

Júniusban a Kereszt és a Nyírfa utcák, júliusban az Akácfa és a Virág utcák kapnak új útburkolatot. Augusztusban pedig a Pozsonyi út és a Szabó Gyula utca járdaszakaszaira vár nagy revitalizáció: teljesen felújítják azokat.

Az útszakaszokra kiírt versenypályázat értékelésekor a műszaki és beruházási főosztály egyik célja volt az is, hogy folyamatossá tegye a felújításokat, illetve ne okozzanak a város közlekedésében komolyabb gondokat az útjavítások.

Városunk önkormányzata az idei, valamint a jövő évi útfelújításokat az erre felvett négymilló eurós beruházási hitelből valósítja meg.

(na)

Ezt már olvasta?