Back to top

Bartol Barišić: A gól is jönni fog

Publikálva: 2024, január 22 - 11:48
„Én is közel jártam a gólhoz, de sajnos nem volt szerencsém, a kapufát találtam el.” A DAC horvát támadója gólpasszt jegyzett a Hartberg elleni edzőmeccs döntő találatánál.
Bartol Barišić: A gól is jönni fog

„Az első félidőben mi voltunk a jobb csapat, több lehetőséget is kidolgoztunk. Sajnos nem sikerült többször betalálnunk, de képesek voltunk az elmúlt két hétben gyakorolt magas letámadást bemutatni. A végén 1:0-ra diadalmaskodtunk, tehát az első felkészülési meccsen megvan az első győzelem. Boldogok vagyunk. Én is közel jártam a gólhoz, de sajnos nem volt szerencsém, a kapufát találtam el. A következő találkozón is százszázalékot nyújtok majd és a gól is jönni fog,” mondta a tegnapi DAC-Hartberg (1:0) felkészülési mérkőzés után Bartol Barišić, aki az első félidei tizenegyben kapott szerepet. A második játékrészre tizenegy cserével álltunk ki.

Csapatunk 21 éves horvát támadója fontos szerepet játszott a döntő találatnál, amely a 42. percben esett. „Oliver Jürgens és én remekül játszottunk össze, Oliver pedig szép lövéssel bevette a vendégek kapuját. A második félidőben aztán az ellenfél már jobban ki tudta játszani a magas letámadásunkat, így többet kellett futnunk labda nélkül, amit nem igazán szeretnek a játékosok. Volt néhány komoly lehetőségük, de Samo Petráš több alkalommal is bravúrral hárított.”

A téli felkészülés első két hete lezárult, az első edzőmeccs is sikeresen mögöttünk van. „Remekül érzem magam, de mivel felkészülési időszak van, egy kis fáradtságérzet teljesen normális. Sokat dolgoztunk az edzőteremben és futottunk is, hogy felszedjük az erőnlétet. Főleg a csapatvédekezést és a magas letámadást gyakoroltuk. Viszont aki látta a tegnapi meccset és főleg annak az első félidejét, nem mondhatja, hogy csak felkészülési mérkőzés volt, mivel rengeteget futottunk.”

dac1904.sk

 

 

 

Ezt már olvasta?

Cookies