Back to top

Barátságos emléktorna Dunaszerdahelyen

Publikálva: 2022, október 1 - 20:32
Szombaton Sándor István "CSICSÓ" és Ibolya Olivér szervezésében valósult meg a MEMORIAL barátságos emléktorna, melyet a korábbi csapattársaik és jóbarátaik, Horváth Ádám, Szivanyó János és István báttya, Sándor György emlékére szerveztek immár második alkalommal.
Barátságos emléktorna Dunaszerdahelyen

A mérkőzéseket megelőzően a síroknál koszorúkkal és mécsesekkel tisztelegtek. Két mérkőzésnek voltunk szemtanúi. A tavalyi tornától eltérően most az öregfiúkkal pár fiatal is a pályára állt. 1. csapat játékosai: Orbán Zsolt, Varga Ede, Sándor István "Csicsó", Zátori István "Zsatec", Szolga Zsolt "Szolle", Kubán Dávid, Sárközi Róbert, Elek Zoltán és Szolga András.2. csapat játékosai: Bors Tibor, Ivicze György, Ibolya Olivér, Krcsek Artúr, Somogyi Iván, Straka Gábor és Bogyai Krisztián.Mindenki nagyot alakított. Az első mérkőzés 10:8 gólaránnyal, míg a második 8:5 gólaránnyal végződött.

Ezt követően a Csicsó kertvendéglőben szarvasgulyás mellett folytatódott a mérkőzés hangulata. Itt kedvesen emlékeztek a régi szép időkre, amikor még a V4 illetve V3 tornákon hiányzó társaikkal közösen rúgták a labdát.Csicsó mesélt a V3 tornákról, melyeken 2006-től rendszeresen részt vettek Bruntál, Párkány és Esztregom csapatai ellen és a V4 tornáról ahol Lubcice csapata is részt vett.Majd Ibolya Olivér tett említést egy 1995-ös Európa kupáról Belgiumban, melyen a dunaszerdahelyi iskolaügyi dolgozók csapataként nemcsak Szlovákiát képvisekték, de a tornát meg is nyerték!Büszkén mutatták a begyűjtött kupákat és még rengeteg kedves, szívmelengető emlék hangzott el, melyek volt társaikat gondolatban iderepítették. Tervezgetve a jövő évi harmadik emléktornát búcsúzunk az öregfiúktól és a Csicsó kertvendéglőtől.

Uher Hajnalka
Nagy Gyula felvételei

 

Ezt már olvasta?

Címkék: focitorna
Cookies