Back to top

Balogh Norbert: Nem ilyen bemutatkozásra számítottam

Publikálva: 2022, február 20 - 15:59
„A szurkolóknak köszönjük, hogy kijöttek és támogattak minket. Nem ezt érdemelték, ahogy a klub, a játékosok és az edzői stáb sem. Minél hamarabb javítanunk kell.” Balogh Norbert lett a DAC 397. játékosa az élvonalban.
Balogh Norbert: Nem ilyen bemutatkozásra számítottam

„Nagyon szomorú vagyok és sajnálom, hogy vereséggel mutatkoztam be a DAC-ban. Közvetlenül a beállásom után volt egy lövésem, amely sajnos nem csapódott jobban lefele. Beeshetett volna, és akkor más irányt vesz a mérkőzés. Csalódott vagyok, nem ilyen bemutatkozásra számítottam, de ilyen a futball. Rögtön az első perctől komoly nyomást helyeztünk a hazaiakra, és szerintem a mi akaratunk érvényesült, de sajnos az utolsó passzok nem voltak pontosak, így nem tudtuk befejezni a támadásainkat. A hazaiak a gyors ellentámadásokra építettek és azt várták, hogy jobban rájuk menjünk, az elvesztett labdáink után pedig befutottak az üres területekre. Sajnos az első gólt is így kaptuk, de már a következő meccsre kell összpontosítanunk. Fel kell emelnünk a fejünket. A szurkolóknak köszönjük, hogy kijöttek és támogattak minket. Nem ezt érdemelték, ahogy a klub, a játékosok és az edzői stáb sem. Minél hamarabb javítanunk kell” – nyilatkozta a pénteki Aranyosmarót-DAC (2:0) bajnoki mérkőzés után Balogh Norbert, csapatunk frissen igazolt támadója.

A holnaptól 26 éves Balogh csak a hét elején csatlakozott a sárga-kékhez és ő lett a 397. játékos, aki színeinkben szerepelt az élvonalban. „Össze kell még szoknom a csapattal és elsajátítani a játékukat. A meccsig csak három edzést abszolváltam, és azon kell dolgoznom, hogy mihamarabb beilleszkedjek és minél eredményesebben tudjak futballozni” – mondta a Debrecen, a Palermo, az APOEL Nicosia, a Hull City és a Honvéd egykori futballistája.

dac1904.sk

Ezt már olvasta?

Címkék: DAC, Balogh Norbert
Cookies