Back to top

Balogh Norbert a két kapufájáról: mindkétszer benn láttam már a labdát

Publikálva: 2022, április 4 - 13:55
„Előre kell tekintenünk, és a következő mérkőzésre összpontosítani.” Magyar támadónk szombaton közel volt ahhoz, hogy a nap hőse legyen, ám kétszer is a kapu konstrukcióját találta el.
Balogh Norbert a két kapufájáról: mindkétszer benn láttam már a labdát

„Nehéz bármit is mondani, rengeteg helyzetünk volt. A meccs egyes szakaszaiban az ellenfélnek sikerült nyomást gyakorolnia ránk, de összességében mi irányítottuk a mérkőzést. Nagyon sok lehetőséget dolgoztunk ki, de sajnos egyik sem ment be. Nekem is volt két kapufám, és a többiek előtt is adódott számos helyzet. Előre kell tekintenünk, és a következő mérkőzésre összpontosítani. A két kapufámnál mindkétszer benn láttam már a labdát. Sajnos ezúttal nem befelé, hanem kifelé pattantak. Ez viszont már a múlt és nem marad más, mint a következő összecsapásra koncentrálni. Volt már néhány olyan mérkőzés a pályafutásomban, amelyeken nem ment a góllövés, de a végén valahogy mégis elsült a lábam. Nem szomorú, hanem inkább ideges vagyok” – nyilatkozta a szombati DAC-Szered (0:0) ligameccs után Balogh Norbert, aki a nap hőse lehetett volna, ám két alkalommal is a kapufát találta el.

„Éreztem, hogy nyomást gyakoroltunk az ellenfélre, jól járattuk a labdát, megvoltak a helyzetek, de csak nem akart megszületni a gól. Emiatt egyre ingerültebbek lettünk, akárcsak a szurkolók, akik már nagyon várták, hogy megszülessen a vezető találat. Azért jönnek ki, hogy azt lássák, mindenki száz százalékot nyújt. Érzésem szerint ez meg is volt szombaton, de sajnos nem állt mellettünk a szerencse. Nagyon sajnálom, de ugyanakkor szeretném megköszönni a szurkolást, még ha nem is sikerült győznünk. Lehet, hogy a következő összecsapáson öt kapura lövésből öt gólt érünk el. Akárcsak az életben, a futballban is bármi megtörténhet. Megeshet, hogy két jó meccsnek köszönhetően ismét dobogóközelben lesz a csapat” – tette hozzá a 26 éves támadó, aki februárban szezonvégi kölcsönjátékra érkezett hozzánk a Honvédtól. Balogh is örült, hogy Veszelinov Dani bekapott gól nélkül hozta le az első meccsét a Fortuna Ligában. „Úgy gondolom, hogy Dani nagyon jól helytállt. Biztosan izgult egy kicsit a bemutatkozása előtt, ráadásul az időjárási körülmények sem kedveztek neki. Volt egy-két nagyon nagy védése, amihez gratulálok neki, de egyébként nem kellett sokszor közbeavatkoznia.”

dac1904.sk

Ezt már olvasta?

Címkék: Balogh Norbert, DAC
Cookies