Jelenlegi hely

Bálint-napon az egyetemre

Ezt már olvasta?

Publikálva: 2020, január 23 - 06:58 | Színes
Nyílt napra várják az érdeklődőket február 14-én, Bálint-napon a komáromi Selye János Egyetemen.
Bálint-napon az egyetemre

A pénteki napon 9 órától a Selye János Egyetem leendő hallgatói megszerezhetik első élményeiket és pár órára beolvadhatnak az egyetemi gépezetbe. Mindenkit várnak: aki diákként, tanárként, vagy szülőként érdeklődik. Arra is készen állnak, hogy az egyes előadókkal és a standok képviselőivel megadják a választ minden feltett kérdésre - írta közleményében a Selye János Egyetem.

 

Mivel készülünk számotokra idén?

  • A Jól jársz, ha ide jársz 2020-as friss kiadványával, amelyben minden olyan hasznos információt összeírtunk, amely a döntésben és a felvételi eljárásban segítségetekre lehet.
  • Programismertetéssel és standtérképpel, hogy a nyílt napi kavalkádban megkönnyítsük a barangolást.
  • Selye János életéről és munkásságáról szóló kiállítással és az egyetemen összeismerkedett selyés-párokat ábrázoló fotókkal, továbbá az egész folyosót végigkísérő egyetemi életképekkel színesítjük a csatangolást.
  • Kari előadásokkal, ahol a Gazdaságtudományi és Informatikai-, a Tanárképző-, és a Református Teológiai Kar bemutatkozó előadása lesz hallható.
  • E-jelentkezéssel, ahol nagy kivetítőn magyarázzuk el a jelentkezés menetét – külön kitérve a külföldi jelentkezőkre és az egyes karok követelményeire.
  • Standokkal, ahol az egyes tanulmányi program képviselői felelnek a látogatók kérdéseire: kiderül, hová lehet kiutazni cserediákként, milyen ösztöndíjak igényelhetőek, jelen lesznek jelenlegi, illetve már végzett hallgatók egyaránt, akik elmondják többek között azt is, milyenek az elhelyezkedési lehetőségek a diploma megszerzése után.
  • A hallgatói önkormányzat képviselői még kellemesebbé teszik a napot, hiszen ízelítőt adnak az egyetemi életből, melynek jövőre már akár te magad is aktív részese lehetsz.
  • Fotóparavánnal, ahol kipróbálható, „milyen érzés lehet diplomásnak lenni”.
  • Déltől a rendezvényen résztvevők átvehetik az igazolásokat a részvételről. Munkánk támogatása érdekében kérjük majd ugyanitt leadni az eseményen kapott kérdőívet is - kitöltve!
  • Az egyes állomásoknál az információkon kívül különböző foglalkozásokkal, játékokkal is készülünk, melyek kapcsán érdekes ajándékok szerezhetőek. Lehetőség lesz kipróbálni néhány műszaki eszközt is. A merészebbek egy-egy kísérletben is részt vehetnek. A könyvtár, a kollégiumi szobák, a karok épületei, és a sportközpont egyaránt várják a kíváncsi látogatókat. Megmutatjuk, hol zajlanak majd a mindennapjai azoknak, akik a Selye János Egyetemet választják!

 

Mindenkit sok szeretettel várunk az első „selyés“ élményére 2020. február 14-én, Észak-Komáromban, a SJE Konferenciaközpont épületében, a Vár utca 2. szám alatt. Ez a nap a jövődről szól, válaszokat adunk te és szüleid kérdéseire, segítünk a döntéshozatalban és megmutatjuk, hogy miért érdemes a Selye János Egyetemet választani.

Selye János Egyetem alapján

Címkék: egyetemisták