Back to top

Babaköszöntő a városházán

Publikálva: 2023, július 4 - 10:57
Örömteli esemény helyszíne volt a városi hivatal eskettető terme július 4-én: Dunaszerdahely legifjabb polgárait köszöntötte Hájos Zoltán polgármester.
Babaköszöntő a városházán

A 2022 májusában–júniusában született babákat köszöntötte városunk polgármestere – a meghitt alkalmon a család életében meghatározó kis jövevényeket üdvözölték hivatalos ceremónia keretében. 

„Elsősorban a pici babák tiszteletére szerveztük ezt a mai köszöntőt, és természetesen szüleiket, nagyszüleiket is üdvözöljük ma a városházán. Különleges alkalom, amikor egy kis jövevény érkezik a családba. A gyermek nevelése maga is csodálatos, de óriási felelősség is egyben, hogy olyan embert neveljünk belőle, aki a közösségünknek is tevékeny és fontos tagja lesz”

– fogalmazott a polgármester. Hájos Zoltán elmondta, Dunaszerdahely városa igyekszik minden segítséget, intézményi hátteret megadni ehhez a feladathoz. 

Az ünnepségen a kicsik szülei beírták neveiket a krónikába, majd a polgármester apró ajándékkal kedveskedett számukra. Az eseményt Bazsó Horváth Zsuzsannának, a Művészeti Alapiskola tanárának fuvolajátéka tette meghittebbé.

A hivatal munkatársai arra kérik a kiértesített családokat, hogy akik nem jutottak el a babaköszöntőre, azok a városi hivatalban átvehetik a számukra előkészített ajándékokat és emléklapokat.

(nagy)

Ezt már olvasta?

Címkék: Hájos Zoltán
Cookies