Back to top

Az út elején

Publikálva: 2017, január 25 - 15:36
Egy évvel ezelőtt a megújulás kezdetéről írtam Önöknek, a napokban pedig 2016-os új projektünk, a dunaszerdahelyi.sk működésének első évfordulóját ünnepeltük. A mostani lapszámban ezzel a témával is foglalkozunk, néhány számszerű adat is említésre kerül, de ezen túl fontosnak tartom azt is kiemelni, hogy még mindig csak egy hosszabb folyamat első szakaszában vagyunk.

A 21. század médiapiaca nagyon változékony, éppen ezért állandóan figyeljük a trendeket, és igyekszünk portálunkon ehhez igazodva újszerű és érdekes tartalmakat kínálni. Ami bizonyos, hogy minden esetben törekszünk az Önök igényeihez alkalmazkodni, miközben a közhasznú információk és városunk életének megörökítése is kiemelt figyelmet kap.

Tavaly a Dunaszerdahelyi Hírnök külsőleg és tartalmilag szintén frissült, s mi a formai átalakítás során szembesültünk azzal is, hogy nem lehetséges 16 oldalba rengeteg szöveget besűríteni. Ezért is, a regionális lapok aktuális megoldásaival élve, igyekszünk a nyomtatott és az online tartalmakat összekötni, miközben figyelünk azokra is, akik számára az internetes tér nem elérhető. Éppen ezért a kiemelt témák helyet kapnak az évente 20 alkalommal megjelenő lapban, s további információk és képek minden esetben elérhetőek majd a www.dunaszerdahelyi.sk portálunkon vagy éppen a Facebook-oldalunkon.

A tartalmak összekötése nem csupán a portált és a lapot érintette; hiszen a városi televízió online felülete, aktualitásai, de archívuma is portálunkon érhető el. A megújulás pedig a tartalmak még hatékonyabb elérését tette lehetővé, s ezáltal mi még több városi információt tudtunk hatékonyabban megosztani. El kell mondanunk azt is, hogy Önöktől is rengeteg ötletet kaptunk, amelyek közül többet az idén fogunk megvalósítani, így egy helyen összpontosulhat a Dunaszerdahelyt érintő információk, tájékoztató és szórakoztató tartalmak sokasága. Csapatunk ugyanis az Önök tájékoztatásáért dolgozik – s mi köszönjük megtisztelő figyelmüket!

Rajkovics Péter, főszerkesztő

Megjelent a Dunaszerdahelyi Hírnök 2017/2.számában.

Ezt már olvasta?

Cookies